morpheus.exe isimli üyenin son içerikleri

1. morpheus.exe

The Sims 4 indirmesi %20'de kalıyor

Xbox Game Pass üzerinden Sims 4 oyununu indirmek istedim ve beni doğal olarak EA Play'in kendi launcherından indirdim. Dosyalar iniyor herhangi bir problem yok ancak oyunun kurulduktan sonraki durumda %20'de takılı kalıyor ve hiçbir şekilde ilerileme olmuyor bunun nedeni ne olabilir?
  2. morpheus.exe

Microsoft Visual C++ 2019 x64 Minimum Runtime 14.28.29334 Hatası

Vallahi normalde csgo girerken bu hatayı alıyorum. Kapatıp devam edince hiçbir sıkıntı olmadan devam edebiliyordum. Ancak diğer uygulamalarda da belirli sıkıntılar getirince canıma tak etti.
  3. morpheus.exe

Microsoft Visual C++ 2019 x64 Minimum Runtime 14.28.29334 Hatası

Bu sorunun çözümü nedir ? Şimdiden teşekkürler.
  4. morpheus.exe

Mavi Ekran 051622-9546-01 Mavi Ekran Hatası

Tamamdır, teşekkür ederim
  5. morpheus.exe

Mavi Ekran 051622-9546-01 Mavi Ekran Hatası

Başlıkta da yazdıgım gibi bu mavi ekran hatasını aldım bunun nedeni nedir ?
  6. morpheus.exe

CS:GO için takım arıyorum

Artık tek oynamaktan çok sıkıldım kendime takım arıyorum. Düzgün takım arkadaşı gelmediğinden rank düşüyorum. Artık bıktım :D mm: Önceden mg idim. Şimdi nova 2'ye düştüm. FACEIT: Aynı şekilde 4 Level idim. Şimdi 1'e düştüm. Discord: morpheus#6701 Steam: 921740196
  7. morpheus.exe

(csgo) Faceit mı ? MM mi ?

Valla eyvallah bunu arkadaşıma göstereceğim. Çok teşekkür ederim :D
  8. morpheus.exe

Vallahi Valorant ın tek iyi olduğu konu bu sadece, 128 tick ve hile sistemi. Ve bu konu yüzünden çoğu kişi valorant geçti
  9. morpheus.exe

CS oynamak için zamanında arkadaş aramadan bir kişi ile tanıştım. Onunla iyi sohbetimiz oldu. Neredeyse 1-2 aydır konuşuyoruz. Son zamanlarda aklımıza CS:GO için takım kurmak gibi bir şey geldi. (işte MM, FACEIT tam 5 kişi pre gireriz diye) Sonradan arkadaşım ''FACEIT ne ?'' falan dedi. Ben de...
Geri