Selam baylar. Sistem topladım. 3 eksiğim kaldı. Kasa, psu ve soğutucu. Aklıma takılan kasalar:
4 fanlı Gameforce cold
6 fanlı gameforce cold
Farklı model
Farklı model 2
Sizce nasıllar? Kötülerse hangi kasaları önerirsiniz?
Merhaba arkadaşlar. 7500F için soğutucu önerileriniz nelerdir? Oyum sıvı soğutmadan yana ama hava soğutmada olur. Sessiz çalışırsa da mükemmel olur :D 8000 serisini beklediğimden iyi bir soğutucu almak istiyorum, ileride render işleri ile uğraşacağım. Bütçem 1 ila 2k arasında f/p ürünü...
Merhaba arkadaşlar. Sistem topluyorum. Ryzen7 7700 almayı düşünüyordum ta ki 8. Nesil işlemcilerin 2024 yılında piyasaya sürüleceğini öğrenmeme dek. Web tasarım ve kodlama okuyorum 1. Sınıfım. Ryzen 5 7500F beni render konusunda idare eder mi yoksa üzer mi?
Merhaba arkadaşlar. Sistem topluyorum.
16gb 3200mhz cl16 lık ddr4 ram
1tb m2 ssd
R7 5700x işlemci ve Rtx 4060 siparişi verdim.
Kafamda tek bir soru kaldı. Anakart.
Anakartlara pek aşinalığım yok. 2 3seneye de ddr5 ve am5 soketli sistem dizeceğim. O yüzden çok büyük bir para bayılmak...
Baylar selam. Maximum 14 k ya kadar çıkabilecek bir param var. Oyun olarak sadece valorant oynayacağım. Oyundan çok autocad, adobe premier gibi programlara çalışmak istiyorum. Bu yüzden de performansa ihtiyacım var. Konulara uzak olduğumdan biraz yeni yeni şeyler öğrendim ama yine de donanımlar...