Herkese merhaba, kardeşime PlayStation 5 almıştım 2. el ama neredeyse sıfır ayarında içinde 5 oyunla beraber almıştım. EA Sports fc 24 kariyer modunda bir hata veriyor ve çözümü için silip yeniden yüklemek gerektiği söylüyordu sildim fakat oyunu geri nerden yüklemek lazım bilmiyorum, store dan...
Merhabalar, monster'ın bir laptopunu almayı düşünüyorum,
RTX 3050 ti ekran kartı
16 GB ram
i5 11400h işlemci
500 GB SSD
Bunu yaklaşık olarak 9500 Tl ye alacağım
Ve bunun ile yayın açmayı düşünüyorum yeterli olur mu?
Yani artık bezdim elimin altındaki bilgisayardan.. 4-5 aydır toplamak istiyorum ve param anca denkleşti diyebilirim. Fiyat/performans ortalama bi pc almaya karar verdim, ama şuanlık ortalama. Piyasa düzeldiğinde upgrade edicem zaten.
Önerdiğiniz fiyat/performans Anakartı var mı acaba?
1617667114
Peki ya b460 aldığımda her hangi bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım? İşlemciden istediğim performansı alabilir miyim?
Öncelikle merhabalar, benim sınırlı bir Bütçem var ve geçici olarak 1050ti almayı düşünüyorum tanıdıktan ucuza alıcam. Piyasa düzelene kadar 1 yıl falan götürür mü 1050ti?
İşlemcim 10700k açıkçası gerçekten ucuza aldığımı düşünüyorum 0 ve garantili 2500 TL.
Anakart ise h410m Pro almayı...
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar.
Yaklaşık 1-2 ay içerisinde kasa toplayacağım.
Bütçem ise 5-6 bin lira arası olacak. Bu fiyata monitör dahil değil, yani sadece kasa olacak.
Bu kasadan beklentim ise rahat bir şekilde yayın açıp oyun oynayabilmek olacak. Yayında daha çok valorant, lol...