Anladım hocam. Zaten alacak olursam eğer ramleri 32 yapıp alırım. SSD si vs güzel mi onlara baktınız mı? Birde ramleri 32 yapacağım zaman hangi rami seçmemi tavsiye edersiniz? Son olarak da bilgisayarda darboğaz sorrunu olur mu? Bunları bana söyleyebilirseniz çok iyi olur.
Hocam tekrardan merhabalar. Şu sizin aldığınız sisteme baktım ve fiyatı 50k olmuş ve stokları tükenmiş. Mecburen başka bilgisayar bulmam gerekiyor. Sizinde yardımcı olursanız çok memnun olurum. Vatan bilgisayarın sitesine bakıyordumda şöyle bir pc gördüm...
Yanlış anlamadım değil mi hocam? Pazar günü vatan bilgisayarın mağazasına gittiniz. Ben şu bilgisayarı alacağım extradan şunları şunları eklettirmek istiyorum vs. Onlar da tamam dedi ve sonra siz saalı günü gidip bilgisayarı ve sistemin kutularını aldınız. Yanlış değilim dimi hocam?
Hocam bir sorum daha olucak. Bilgisayarı internet sitesi üzerinden sipariş edip vatan bilgisayarın mağazasından mı alıyoruz yoksa oraya gidip konuşup öyle mi hallediyoruz. Siz nasıl yaptınız onu anlatabilirseniz çok iyi olur. Çünkü internet sitesi üzerinden sipariş etmeye çalıştığınızda 7-8 gün...
Lisans için 6k verilmez bence hocam. Eğer yapabilirsenizde video atarsanız çok iyi olur. Birde hangi kutuları size verdiklerini vs de çekip atarsanız tadından yenmez.