Mortee2 isimli üyenin son içerikleri

1. M

20-30K Arası Hazır Sistem Önerisi

Anladım hocam. Fikirlerinizi dikkate alacağım teşekkürler.
  2. M

Anladım hocam. Zaten alacak olursam eğer ramleri 32 yapıp alırım. SSD si vs güzel mi onlara baktınız mı? Birde ramleri 32 yapacağım zaman hangi rami seçmemi tavsiye edersiniz? Son olarak da bilgisayarda darboğaz sorrunu olur mu? Bunları bana söyleyebilirseniz çok iyi olur.
  3. M

Hocam tekrardan merhabalar. Şu sizin aldığınız sisteme baktım ve fiyatı 50k olmuş ve stokları tükenmiş. Mecburen başka bilgisayar bulmam gerekiyor. Sizinde yardımcı olursanız çok memnun olurum. Vatan bilgisayarın sitesine bakıyordumda şöyle bir pc gördüm...
  4. M

Yanlış anlamadım değil mi hocam? Pazar günü vatan bilgisayarın mağazasına gittiniz. Ben şu bilgisayarı alacağım extradan şunları şunları eklettirmek istiyorum vs. Onlar da tamam dedi ve sonra siz saalı günü gidip bilgisayarı ve sistemin kutularını aldınız. Yanlış değilim dimi hocam?
  5. M

Hocam bir sorum daha olucak. Bilgisayarı internet sitesi üzerinden sipariş edip vatan bilgisayarın mağazasından mı alıyoruz yoksa oraya gidip konuşup öyle mi hallediyoruz. Siz nasıl yaptınız onu anlatabilirseniz çok iyi olur. Çünkü internet sitesi üzerinden sipariş etmeye çalıştığınızda 7-8 gün...
  6. M

Sorun değil. Canın sağolsun
  7. M

Anladım hocam. Teşekkürler
  8. M

Sağolun hocam.
  9. M

Video yükleyebileceğiniz bir site bulun oraya yükleyin veya hiç uğraşmanıza gerek yok. Karar sizin
  10. M

Lisans için 6k verilmez bence hocam. Eğer yapabilirsenizde video atarsanız çok iyi olur. Birde hangi kutuları size verdiklerini vs de çekip atarsanız tadından yenmez.
  11. M

Acemi değiliz orada sorun yok :D Bir usbye win 11 yazdırmam yeterli. Kalanını ben hallederim. Tavsiye için teşekkürler :D
  12. M

Gönderdiklerinde direk biosa atıyordu demek. Anladım. O zaman bi format usbsine ihtiyacım olacak sanırım.
  13. M

Formatlayarak yükseltebiliyorsunuz diye biliyorum hocam. Siz lisanslı mı yaptırdınız? 1755263705 Kendinizde yapabilirdiniz
  14. M

Merhabalar hocam tekrardan ben. Bir sorum olucaktı. Win11 kurulu mu geliyor bilgisayar acaba?
  15. M

Yok hocam teşekkürler. Alacağım sistemi belirledim zaten sayenizde.
Geri