Monitörde Ghosting çok var mı genel olarak rekabetçi oyun oynamıyorum kabul edilebilir ise iade etmeyeceğim. Sizce kabul edilebilir mi? 165hz bu arada.
Bu monitörü dün satın aldım. VA panele sahip, 165Hz 1ms. Parlaklığı 70'de ayarlı ve ışık sızmasında sonuç bu. Bu ciddi bir sorun mu? Gidip iade ile konuşmalı mıyım? Teşekkürler.
1683985023
Göz ile bu kadar belli olmuyor bu arada.
Merhaba arkadaşlar başlıkta yazan ekran kartıyla bir sistem aldım içerisinde R5 2600X işlemci bulunuyor. God of War oynarken klimasız ortamda ekran kartı 69-70 arası gidip geliyor. Bir ROG ekran kartına göre bu değer biraz fazla geldi bu yüzden sormak istedim. Cevaplarsanız sevinirim.
Her şey kapalı olmasına rağmen böyle. Bu sorun Battlefield 1'e özel değil Rdr2, Assasin's creed oddysey vb. gibi oyunlar da da oluyor. Fakat Dying Light'da sorun yok.
Merhaba, ben bir bilgisayar aldım, önceki bilgisayarımda GTX 1050 Ti ekran kartı vardı ve böyle bir sorun yoktu. Fakat geçen aylarda bir bilgisayar aldım. Şu anda kullandığım bilgisayarda RX 590 8 GB ekran kartı var. AMD Ryzen 5 2600X işlemci var. Örnek vermem gerekirse Battlefield 1 oyunda en...
Bendede aynı sorun var fakat bende %10 gibi bir kullanım var sorunlarımız benzer fakat bende çözüm bulamadım eğer sorunu geçici çözmek isterseniz radeon softwarein çalışmasını durdurun cpu kullanımı %5 lere inecektir.