mortelatabi isimli üyenin son içerikleri

1. M

Rx 580 marka onerisi

Hepsinde oluyor. Uzun bir süre Rog Strix Rx 590 kullandım. Her gün wattman yaşadım. O iş biraz şans, bazen Sapphire yapmazken Rog Strix yapabiliyor.
  2. M

LG UltraGear 24GQ50F-B Ghosting

https://www.dosya.tc/server42/z3ha2z/WhatsApp_Video_2023-05-14_at_13.55.21.mp4.html
  3. M

LG UltraGear 24GQ50F-B Ghosting

Monitörde Ghosting çok var mı genel olarak rekabetçi oyun oynamıyorum kabul edilebilir ise iade etmeyeceğim. Sizce kabul edilebilir mi? 165hz bu arada.
  4. M

LG UltraGear 24GQ50F-B Işık Sızması Yüksek mi?

70 parlaklık 55 black stabilizer zifiri karanlık ortam. 1683991733 Siyah ekran.
  5. M

LG UltraGear 24GQ50F-B Işık Sızması Yüksek mi?

Bu monitörü dün satın aldım. VA panele sahip, 165Hz 1ms. Parlaklığı 70'de ayarlı ve ışık sızmasında sonuç bu. Bu ciddi bir sorun mu? Gidip iade ile konuşmalı mıyım? Teşekkürler. 1683985023 Göz ile bu kadar belli olmuyor bu arada.
  6. M

ROG STRIX RTX 2060 69 dereceyi görüyor.

Teşekkürler arkadaşlar benim eski ROG RX 590 max 65-66 dereceyi görüyordu o yüzden fazla geldi.
  7. M

ROG STRIX RTX 2060 69 dereceyi görüyor.

Merhaba arkadaşlar başlıkta yazan ekran kartıyla bir sistem aldım içerisinde R5 2600X işlemci bulunuyor. God of War oynarken klimasız ortamda ekran kartı 69-70 arası gidip geliyor. Bir ROG ekran kartına göre bu değer biraz fazla geldi bu yüzden sormak istedim. Cevaplarsanız sevinirim.
  8. M

Rtx 2060 bu değerler iyi mi?

Gayet iyi hocam hayırlı olsun bende de RTX 2060 var ve ben 7994 puan alıyorum OC vs yapmadım neden böyle merak ettim
  9. M

Bir çok oyunda bulanık doku sorunu

Her şey kapalı olmasına rağmen böyle. Bu sorun Battlefield 1'e özel değil Rdr2, Assasin's creed oddysey vb. gibi oyunlar da da oluyor. Fakat Dying Light'da sorun yok.
  10. M

Bir çok oyunda bulanık doku sorunu

Merhaba, ben bir bilgisayar aldım, önceki bilgisayarımda GTX 1050 Ti ekran kartı vardı ve böyle bir sorun yoktu. Fakat geçen aylarda bir bilgisayar aldım. Şu anda kullandığım bilgisayarda RX 590 8 GB ekran kartı var. AMD Ryzen 5 2600X işlemci var. Örnek vermem gerekirse Battlefield 1 oyunda en...
  11. M

AMD Redeon Software Driver Yüksek CPU Kullanımı Sorunu

Bendede aynı sorun var fakat bende %10 gibi bir kullanım var sorunlarımız benzer fakat bende çözüm bulamadım eğer sorunu geçici çözmek isterseniz radeon softwarein çalışmasını durdurun cpu kullanımı %5 lere inecektir.
Geri