moshino isimli üyenin son içerikleri

1. M

2 Jack Girişi Yerine Tek Jack Kullanmak Istiyorum Ne Yapmalıyım?

Ses jack'ı 4 aşamadan oluşur.En arkada kalan ucu topraktır,sonra mikrofon,sonra sağ ve sol ses çıkışları gelir.Bunu ancak elindeki aparatı kasanın içine monte ederek çözebilirsin.Ve ya 4lü uçlu bir dişi 3.5mm jack alarak,kasaya küçük bir delik açıp,kasada kulaklığı taktığın yerdeki devreden...
  2. M

2 Jack Girişi Yerine Tek Jack Kullanmak Istiyorum Ne Yapmalıyım?

Anladığım kadarıyla araya taktığın aparatı iptal edip direk kulaklıktan geleni tek jaka takmak istiyorsun değil mi?
  3. M

Eski müzik sistemine aux bağlanır mı ?

Evet,hem taktiğın mikrofonun sesini duyabilirsin hem de boş bir kasete kayıtta alabilirsin
  4. M

Yardım Kendi kendine sesi kısıyor

Bataryası ölmüş olabilir,şarjdayken çalışıyorsa öyle deneyin
  5. M

Eski müzik sistemine aux bağlanır mı ?

Bağlanır kardeşim,kendin yapıcaksan içini açmanı tavsiye etmem,ön tarafda bulunan mic jaklarından 3.5mm dişi jak dönüştürücü kablo al.Uğultu yaparsa internette mikrofon girişini line'a çevirme diye aratırsan küçük devreler çıkar 1-2 direnç ekleyek uğultu kesilir.Uğraşamam diyorsan,hazır...
  6. M

Yardım Logitech z506 hoparlör bozuldu

hoparlörde + ve - uç lehim yeri vardır.9v pil ya da 5v şarj adaptörü vs farketmez,hoparlöre elektrik verin çıt çıt diye ses çıkıyorsa hoparlör sağlamdır,çıkmıyorsa içinden bobin kopmuştur.
  7. M

Logitech Z313 Ses Sistemim Çalışmıyor Yardım

Elektronik teknikeriyim.Atmayı düşünüyorsanız ve istanbulda yaşıyorsanız sizden gelip alabilir,tamir etmeye çalışırım.Edebilirsem malzeme harici ücret almam,tamir olmazsa da hoparlörlere talibim uygunsa ikimizinde işi görülür
Geri