Yabancı bir kaç forumda daha okudum ama tam olarak olayı anlayamadım, sorun cihazın kapalı iken mi bataryanın drain olması yoksa oyun oynarken şarja takılı olsa dahi güç yetmeyip batarydan da çekmesi mi ? Bu durumda sadece yüksek watt adaptör çözüm olur mu bilemedim.
17" ekran feci cezbediyor. Bu cihazı almak istiyorum ama şu da gözüme çarptı, Daha üst bir işlemci gibi. Ekran kartı da 115W buna yakın performans verebilir. Ne diyorsunuz ...
Özellikle numpad olan, Türkçe olan mekanik mümkünse az ses ve kablosuz gecikmesi fazla olmayan bir klavye bakıyorum. bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ? Aula F99 Mekanik RGB GrayWood V4
27'' 2K olup gerçek 10 bit olan bir monitör var mı önerebileceğiniz ? Aslında linkteki model güzel gözüküyor ama 4K. Genel masaüstü deneyimi ne kadar hoş olsa da 4k monitörde 2K çözünürlükte oyun oynamak görüntüyü epey bozacak. https://amzn.eu/d/8nzQnvY
Sony aksesuar tarafında da satış yapmak için kendi depolama çözümlerini piyasaya sürüyordu. M2 Sony yazarsanız Micro SD kart çakması bir şey görürsünüz. Aynı şekilde PSPde piyasada yaygın SD Kart dediğimiz ürün varken kendine hast Memory Stick Duo diye uzun bir kartı da var.
Yapılamaz demiyorum ki Type-C ihtiyacın olsaydı onu yapardım benim için çok gereksiz şuan. Hem içerisi sağlam olsun diye bastım silikonu söktürme cihazı bana şimdi :D
1744607161
Çok uzun süreli test etmedim ama bir sorun yaşamadım. 512 GB Micro SD kartı bile okudu. Bunu yapabilmesini beklemiyordum.
Bahsettiğim Type-C lehimlemeyin olayı. Bu sokette bile cihazın harici cihaz olduğu algılansın diye direnç koyulmuş. Bilgisayarlar direk bağlantıyı kabul ederken tablet telefon gibi cihazlara bağladığınızda cihazın hub olarak tanınması için bu direnç işlemi şart. Bu sokete 20K lık bir direnç...
Cihaz geldi. Doğrudan içi açıp baktım ve güzel haber USB protokolünü kullanıyor. İşlem basit. Bir USB kablosunu kesin. Orjinal kabloyu söküp kesitiğiniz USB kablosunu doğru renklere göre lehimleyin. Eskisini sökmeden resim çekerseniz zaten karıştırmazsınız. Board üzerinde de zaten -+ Data+...