PC için beklenmeli mi? Özellikle ekran kartı stokları yaklaşık ne zaman yerine oturur, rtx 3060 olması gerektiği gibi ne zaman 3k civarlarına düşer, 2022 başı gibi fiyatlar daha makul seviyelere gelir mi? yardımcı olursanız sevinirim.
Kullandığım macOS bilgisayarda tv de kullanmak usb belleğe 4gb tan daha büyük bir dosya kopyalamaya çalışırken "disk bölümünün biçimi için çok büyük olduğundan kopyalanamıyor" hatası ile karşılaşıyorum bunun için belleği exFat a biçimlendirdim ama bu sefer de tv okumuyor ne yapabilirim? Çözümü...
Konsol ve PC de (çoğunlukla konsolda) kullanmak üzere mönitör önerebilir misiniz ben Philips 276E8VJSB/00 ( https://www.n11.com/urun/philips-276e8vjsb00-ips-27-3840x2160-4k-uhd-5ms-dp-hdmi-monitor-849438?magaza=aptekteknoloji&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel )...
O zaman kararlı sürümünü beklerim ama zaten kendisi sık sık yurtdışına gidip geliyo zorlar mi yine de
1603269077
Sence ne kadar bekleriz ps4 gibi 2 yıl fln sürer mu
Python öğrenmeye başladım ve öğrendiğim kursta ödev olarak böyle bir şey yapıyorum:
Şimdi de geometrik şekil hesaplama işlemi yapalım. İlk olarak kullanıcıdan üçgenin mi dörtgenin mi tipini bulmak istediğini sorun.
Eğer kullanıcı "Dörtgen" cevabını verirse , 4 tane kenar isteyip bu dörtgenin...