Rampage H11 kulaklık var. Kablosuz kullanırken sıkıntı yok ama şarjı azalınca kablosunu taktım, takınca internet gitti hem de Ethernet kablosu takılıyken. Önce azalıyor internet sonra komple gidiyor. Bu saçmalığı ben anlatamadım ama umarım anlatabilmişimdir. Daha önce yoktu bugün oldu.
Kasanın içindeki kontrolcü direk bağlı geldi bende pwm power ve aura bağlantılarını yaptım resimdeki gibi. 5v olan kısıma bağladım birde içerisinden VDG diye bir çıkış çıktı onu takmadım anakartım asus prime a620m-e herhangi bir yere takılmıyor diye biliyorum. Ne yapmalıyım sizce aura desteği...
Oyuna girdim deli gibi FPS düşmesi yaşıyorum ayarlar en yüksek veya en düşük fark etmiyor. 2K çözürlükte oynuyorum. Sistemimde yeterli bir sebep bulamadım nedense. DirectX12 kaynaklı mı bilemedim zaten ayarlarda DirectX11 yapmak için bir ayarda bulamadım sizce ne olabilir?
Hazır sistem aldım her şey var fakat kasam yok :) Yeni kasa alıcağımdan kasayı ilana koydum açılmamış şekilde. Fakat vilgisayarı kullanmak istiyorum, elimde 360mm sıvı soğutucu var 7800x3D için ama uzay sistemde kullanılır mı bilemedim. Kullanılmazsa AMD stok fan var onu kulanmayı planlıyorum 1...