Mota isimli üyenin son içerikleri

1. M

Mimarlık için güncel 45k - 55k arası laptop önerisi

Benlik bir şey değil bende var zaten :D
  2. M

Mimarlık için güncel 45k - 55k arası laptop önerisi

Hem oyun hem de mimarlık için alıyorum pil ömrü uzun olursa güzel olur en azından çalışırken. Güncel önerileriniz nedir ?
  3. M

Kablosuz kulaklığı bilgisayara bağlayınca internet gidiyor

Rampage H11 kulaklık var. Kablosuz kullanırken sıkıntı yok ama şarjı azalınca kablosunu taktım, takınca internet gitti hem de Ethernet kablosu takılıyken. Önce azalıyor internet sonra komple gidiyor. Bu saçmalığı ben anlatamadım ama umarım anlatabilmişimdir. Daha önce yoktu bugün oldu.
  4. M

Kasa Fanlarında ARGB Çalışmıyor

Tamamdır çözdüm birkaç kişi bazı yerlerde kumandanın RGB Aura m/b gibi tuşlara basılı tutun 3 5 saniye o zaman aktif olur yazmış işe yaradı.
  5. M

Argb kontrolcü aldım fakat çalışmadı

Tamamdır çözdüm birkaç kişi bazı yerlerde kumandanın RGB Aura m/b gibi tuşlara basılı tutun 3 5 saniye o zaman aktif olur yazmış işe yaradı.
  6. M

Argb kontrolcü aldım fakat çalışmadı

Hocam benimde argb çalışmadı herşeyi taktım ama argb olmadı armory görmüyor bir fikriniz varmı?
  7. M

Kasa Fanlarında ARGB Çalışmıyor

Kasanın içindeki kontrolcü direk bağlı geldi bende pwm power ve aura bağlantılarını yaptım resimdeki gibi. 5v olan kısıma bağladım birde içerisinden VDG diye bir çıkış çıktı onu takmadım anakartım asus prime a620m-e herhangi bir yere takılmıyor diye biliyorum. Ne yapmalıyım sizce aura desteği...
  8. M

FPS Arttıran windows sürümünü nasıl indiririz?

Bu sürümü nasıl legal indirebilirim?
  9. M

Epic gameste NFS unbound satın aldım ea playde yüklendi ama açılmıyor?

Net çözüm disk değiştir yoksa açmıyo direk.
  10. M

Bu pc görünüş olarak ?/10

Bence kasayı sal diğerlerine odaklan kasayı görünce ne diyiceğimi bilemedim. Kasa çok korkutucu.
  11. M

Delta Force: Hawk ops 4070SUPER 7800x3D FPS Drop sorunu

Ya bir çok insandan izledim onlarda böyle bir sıkıntı olmadığından dedim acaba bende mi sıkıntı var :D
  12. M

Delta Force: Hawk ops 4070SUPER 7800x3D FPS Drop sorunu

Oyuna girdim deli gibi FPS düşmesi yaşıyorum ayarlar en yüksek veya en düşük fark etmiyor. 2K çözürlükte oynuyorum. Sistemimde yeterli bir sebep bulamadım nedense. DirectX12 kaynaklı mı bilemedim zaten ayarlarda DirectX11 yapmak için bir ayarda bulamadım sizce ne olabilir?
  13. M

7800x3d stok fan ile kullanmak

Hazır sistem aldım her şey var fakat kasam yok :) Yeni kasa alıcağımdan kasayı ilana koydum açılmamış şekilde. Fakat vilgisayarı kullanmak istiyorum, elimde 360mm sıvı soğutucu var 7800x3D için ama uzay sistemde kullanılır mı bilemedim. Kullanılmazsa AMD stok fan var onu kulanmayı planlıyorum 1...
  14. M

❌İndirim Bitti! DeepCool CH 780 - 4999 TL

Ya stokta olsa zoko king kasa alıcam.
  15. M

PowerBoost psu idare eder mi?

Neyse salla direk 3 taksit fsp aldım 750 watt :) uğraşmaya değmez direk satarım kasayı zaten. Şimdilik uzay sistem :)
Geri