MotionBlurry isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım KABLOSUZ MEKANİK VEYA MANYETİK KLAVYE LAZIM

Hocam zaten konu açtım ama yeterince yanıt alamadım. Kendi konumda daha çok ne istediklerimi de yazdım ama pek cevap alamadım o yüzden sorayım dedim.
  2. M

Hocam ellerim biraz büyük ve numpad alışkanlığım var. Ne kadar büyük olursa ve knob'u olursa o kadar iyi benim için. Manyetik deme sebebim rekabetçi oyunlar oynuyorum. Eğer manyetik yoksa mekanik de olur ancak sessiz olmalı çünkü şuanki kullandığım ofis klavyesiyle arada metin yazarken hem ben...
  3. M

@sadecekin hocam sen 2000-2500 arası bütçede ne önerirsin? Ben de arıyorum klavye.
  4. M

Çözüldü✓ 1500-2500 TL'ye kadar klavye önerisi

Hocam F1 F2 gibi tuşlar da olsaydı keşke. FN kullanmaya pek alışkın değilim :D
  5. M

Hocam kulaklık fikriniz aklımda olacak ancak attığınız klavye hem kablolu hem de internette sorunlarına rastladım. Kablosuz öneremez misiniz?
  6. M

Hocalarım iyi günler. Biliyorum belki birden fazla kez konu açtım ancak gerek maddi durum, gerek kararsızlıklar yüzünden klavye alamadım. Bugünlerde kasım indirimleri var ve belki bulabilirsem bir klavye almak istiyorum ancak şöyle bir sorun var. Aslında benim elimde yaklaşık 3.000 TL civarı bir...
  7. M

3.000 TL Klavye Ancak Arada Kaldım ve Önerilerinizi Bekliyorum.

Zaten alacağım klavyeyi de bir aksilik çıkmazsa ömrü bitene kadar kullanacağım ki şuan ö tuşu can çekişiyor :D Öneriniz için teşekkür ederim.
  8. M

Hocam bir yerde "Fiyatını haketmiyor" denilmiş. Ayrıca manyetikler için neden "elzem değil" dediniz?
  9. M

Hocam aslında dert yakındığım konu bu. Dediğim gibi ellerim ve parmaklarım biraz büyük ve numpad alışkanlığım var. Ayrıca GTA gibi oyunlar numpad kullanıyor. Onları napacağım?
  10. M

Herkese iyi forumlar. Eski ofis klavyesini hem tuşları basmıyor hem de çok ses yapıyor olduğundan dolayı yeni klavye alarak değiştireceğim. Normalde kendi bildiğim ve ilgilendiğim bir alan ancak sizlere sormak istiyorum. Manyetik ve mekanik arasında kaldım çünkü bana numpad tuşları ileride lazım...
  11. M

Ddr4 vs ddr5 hangisi alınmalı

Hocam alırsanız DDR5 sistem alın. Yavaştan DDR4 sistemler kaybolmaya başladı ve YouTube'da da zaten DDR5 toplama sistemler var.
  12. M

Öneri Fiber altyapı çalışması geldi

Hocam nerede yaşıyorsunuz? Benim burada da aynı şuan ve ben de vdsl kullanıyorum.
  13. M

2200 TL mouse önerisi

8K'da zaten kullanmam çünkü monitörüm 180 HZ ve sanırım 8K'yı fark etmek için 240 HZ üssü monitör olması gerekiyormuş. O zaman kararımı değiştirmeyeyim ama burdan farklı öneri yapanlar varsa da onları da dinlerim. Teşekkür ederim.
  14. M

2200 TL mouse önerisi

Öneri için teşekkür ederim. Bu mouse'u bir ara daha görmüştüm. Arkadaşıma gösterdiğimde içindeki 3950 sensörün oyun için iyi olmadığına , 3395 sensörün performansının daha iyi olduğunu söyledi. Öyle bir durum var mı hocam? CS 2 , LoL , bazen Valorant oynuyorum.
  15. M

2200 TL mouse önerisi

Herkese iyi Forumlar. Elimde şu an 2200 TL var ancak 2500 TL'ye çıkabilirim. 2200 TL ve civarında bir mouse önerir misiniz? Bir arkadaşım R1 Pro önermişti ama hem Wraith'i bilmediğimden hem de bütçemin biraz üstünde olduğu için rafa kaldırmıştım. Tutuş biçimi olarak da palm ve fingertip...
Geri