örnek olarak pilotlar normalde dümdüz ve
Fit kaybetmeden yani yükseklik kaybetmeden dümdüz gidiyorlar ama dümdüz giderlerse uzaya çıkarlar mantıken uçağı hafif hafif aşşağıya doğru eğmeleri gerekir nasıl oluyor bu
oyunda sürekliölüp dirilme var daha 1 kurşun sıkamadan ölüyoruz 1 defa doğunca maxs 1-2 kişi alıyoruz sonra tekrar ölüyoruz anlamıyorum benmi beceremiyom yada silahlarda hasar farkımı var 4-5 kurşun sıktığım
adam arkasına dönüptek atıyor bu oyunda taktikmi var ne var
İnternetteki bütün çözüm videolarını izledim hiçbir çözüm bulamadım sonra internet turkcell superbox normalde iyi bir değer veriyor altaki gibi ama cs go da 110 ping len devam ederken birden 600 pinge kadar
çıkıyor maçın 10 dakikasının 3 dakikası böyle geçiyor ve internette indirme hızı pc de...
bu telefonu vergi indiriminden dolayo alacağım ama redmi 10yada redmi note 10s var bunlardan samsung galaxy a52 almayı düşünüyorum sizce nasıl bir
telefondur samsıng galaxy a52
ilk başta xaomi note 11s almak istiyordum ancak vergi indirimine girmiyor bu yüzden redmi 10s lere baktım ancak ekran hz 60 hz bu yüzden
galaxy a52 daha mantıklı geliyor ama vergi indirimine giriyormu yada daha belli olmadımı