Monitörü iade ettim. Ölü pikseli ayrı, önceden açılmış olması ayrı sorundu. Şimdi OLED bakacağım her ne kadar bana uygun olmasa da. Rog swift vb şeylere gene bir göz atacağım.
Ufo testi sonucu:
1706699616
Tüm browserleri kapatarak testi yaptım gene aşağıdaki görseldeki hatayı alıyorum. VSYNC G-SYNC vs açık kontrol panelinden.
Selam, monitörüm bugün geldi ama 3 adet ölü piksel var ve monitör daha önce açılmış. Dell ile iletişime geçtim birebir değişim yaparız fakat 6 hafta sürer dedi. Dell'in kendi stoklarında ürün olmadığı için böyle.
Acaba Rog strix falan mı baksam diye düşünüyorum. Birkaç oyuna girdim 240HZ de...
Sen onu bir de Aprilla pilotlarına sor hocam :) Özellikle Maverick Viñales'e. Deniz aşırı ülkelerde motor sıcağı gördüğü zaman gidemiyor. GP ekibi bunu çözemiyorsa seri üretimi sen düşün. Ben Türkiye yazında o motoru kullanmam. Almanya için harika. Ducati'ye gelince param yetse V4R alırım...
RSV'yi kötü yapan kol çıkarması değil, aşırı sıcaklarda yağlama problemi hocam. O motor kendisi soğutamıyor. Yabancı forumlarda bile baya araştırdım. Yoksa alacaktım 800 küsürlü fiyatları varken. Çünkü rakipleri 1m, 1.2m civarındaydı. Youtube kanalımda bir videoda ben 270 civarlarında giderken...
Kafa rahatlığı benim için en önemlisi. @blackjacktr Örnek olarak Aprilla RSV4 Factory harikadır ama elimi sürmem. Çünkü kafamı rahat ettirmez o motosiklet. Öyle düşün. Ben yazdığım model ile yoluma devam etsem iyi olacak. Kullanırken dikkat etmeyi çok sevmiyorum. Yani kafamı ulan böyle olur mu...
4K uygulama olayını ben de yaptım fakat 1-2 güncelleme sonrası, adobe güncelleme sonrası hep bozulmalar oluyor. İnan 10saniyemi alsa bile o an bunu görünce sıkılıyorum ya. Sürekli sorunlar insanı gerçekten sıkıyor. Kökten çözmek istiyorum.
1706610253
Oled olarak sen hangisine bakıyorsun?
Bulunduğum oda ortalama havaya göre hep sıcak oluyor. Soğutma birinci sorun burada. İkincisi yaptığım iş gereği monitörüm hep açık. Günde 18 saat açık diyebilirim. OLED bu konuda sıkıntı çıkaracaktır. Yoksa Rog Strix serisinden OLED alacaktım fakat ürün yöneticisi 7-15+ kullanımda bu monitörün...
Belki ileride oynarım. Tam sınırda kalan şeyleri almayı sevmiyorum. 7950X'in hakkını dahi veremesem de yapacağım işlerde donanım tarafını hiç düşünmek istemiyorum. Yaş 30, artık zamanımı bunlara değil farklı şeylere harcamak istiyorum. Bu yüzden en başta fazla para verip kullanmayacak bile olsam...
Herkese Selam,
Ara sıra PUBG oynuyorum. Genellikle online strateji oyunları oynuyorum. Company Of Heroes 3, Age Of Empires 3 gibi oyunlar oynuyorum. Bütçe sınırım aslında yok ama 30.000 TL üstüne de çıkmak istemem. OLED istemiyorum. Belki oynadığım oyunlara göre 144 HZ önerirsiniz ama monitör...
Selamlar, R9 7950X işlemci ve Arctic Freezer 34 Esports Duo satın aldım. PC'yi genelde video render için kullanacağım. X670E serisinden bir kart almaya kararlıyım. Şundan dolayı şunu alırdım gibi belirtmeler yaparsanız benim için çok daha iyi olacaktır.
Kendimce belirlediğim model: ASUS ROG...