motzambik isimli üyenin son içerikleri

1. M

Inno 3D RTX 2060'ın fanlarından biri durduk yere son hız dönüyor

Ekran kartım bu model. Tamamen durduk yere bazen boştayken bazen de oyundayken fanların biri son hız dönüyor diğeri duruyor. Duran fan da dönmeye çalışıyor gibi gözüküyor. Yaklaşık 45 derecelere inince duruyor (sanırım aynı zamanda duran fan da dönüp duruyor). Son 2-3 aydır böyle oluyor. Normal...
  2. M

Corsairvs650 kullanan varsa prize taktığı kablonun fotoğrafını çekip atabilir mi

Yüksek vollu olan monitörün olmaz sanrım.
  3. M

Corsairvs650 kullanan varsa prize taktığı kablonun fotoğrafını çekip atabilir mi

Emin olamadım da cidden bişi olmaz di mi? 1600444983 Anlayamıyorum her detayına baktım ama anlamıyorum.
  4. M

Yeni sistem aldım ve monitör ile kasanın güç kablosunu karıştırdım ve ayırt edemiyorum biri 250v 440v diğeri 300v 500v muhtemelen voltjı fazla on-lan kasanın ama emin olmak istiyorum. Fiş kısmında bir çark var ve orda birden beşe kadar sayılar var bir tanesinde 1 diğerinde ise 4 ya da fark etmez...
  5. M

Bu sistem alınır mı?

Neredeyse 9000 e çıktı ama neyse. Son kararım budur o zaman.
  6. M

Bu sistem alınır mı?

Bu hali iyi midir? 1599662365 Bekleyecek vaktim yok maalesef.
  7. M

Bu sistem alınır mı?

Normalde 8500 tl idi de az bir miktar ekleyip 2070s e çıkınca bu nu da alabilirim
  8. M

Bu sistem alınır mı?

https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-rtx2080-super-firsat-sistemi.html Bu sistemin psusunu aerocool 600w 80+ bronze, ekran kartını 2070 s e ve işlemcisini r5 3600e düşürüp almak istiyorum ama anakartının ve raminin markalarını daha önce duymamıştım güvenilir markalar mıdır ?
  9. M

8500 TL Sistem Önerisi

Tek bir sorum var da anakart ve ramlar duymadığım markalar bu ürünler sıkıntı çıkarır mı ?
  10. M

8500 TL Sistem Önerisi

Evet fiyatı biraz aşıyorum ama ben bunu alıp ekran kartın rtx 2070s e düşürüp işlemciyi de r5 3600 a düşürüp almak istiyorum. https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-rtx2080-super-firsat-sistemi.html
  11. M

8000-8500 TL Sistem Önerisi

Bana de mantıklı geldi baya güzel görünüyor dediğiniz gibi ekran kartı ve işlemciyi düşürdüm sonra da psu yu aerocool yaptım biraz fiyat dışına çıktım ama 2070s alıyorum sonuçta
  12. M

Şimdi düşündüm de hdd sonradan alabilirim. Hdd eklemeye gerek yok. 1599659620 High power Psuları kötüleyenleri görmüştümde başka psu ile önerebilir misiniz?
  13. M

Bu r 5 3600 yapınca ve hdd ekleyince sınırımı aşıyor. 1599659387 Oc yapmayaacğım gerçi.70 dereceyi çok geçmezse sorun olmaz bence ve bu kasanın hava akışı iyi değil mi?
  14. M

Asıl bütçem 8000 ama 8500 e de uzaabilir. Tek bir yerden almayı tercih ederim. Rtx 2060 super ve ryzen 5 3600 istiyorum. Ben itopyadan böyle bir sistem topladım: https://www.itopya.com/VG1wVk1rOUVhelZOZWtVeE5UTXgyNjk=.share Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  15. M

G-sync Monitör hakkında

Rtx serisi ekran kartıyla yırtılma vs olsun istemiyorum dolayısıyla G-sync Compatible bir monitör düşünmüştüm ama sonradan free sync monitörde de g-sync açabileceğimi öğrendim.Bununla alakalı sorularım var: 1.Adaptive sync ile yırtılma yaşar mıyım? Yaşarsam adaptive synci g-sync yapalbilir...
Geri