Dareu a950 pro 4k kullanıyorum hafif güzel mouse ama alan garanti dışı olarak baksın derim. Connectgameden almıştım ben gerçi ama aynı mdıır bilmiyorum garanti kapsamı
Valla mouse aldım connectgame'den bu arada ikisi aynı diyebiliyorum garantiye gönderesiye kadar canım çıktı :) neyse gönderdik bitti etti yaptılar soketi arızalanmış. Dönüş kargo ücretini de bize kitlediler :)
Arkadaş daha ne istiyorsun anlamıyorum belli ki şirket çalışanısın ki defalarca sa söyledim ben karalama yapmıyorum böyle bir sorun çıkma olasılığı var bunu dikkate alarak yapın diye uyardım burada ki insanları. Aynısını connectgame de diyorum bir mouse aldım garantiye gönderene kadar canım...
Özellikle olay sahibinin izniyle Aldım kendisinden paylaştım. Ayrıca tedarik edilemedi diyerek iptal edilen ürün hala satışta olduğunu söyledi arkadaş
1770674483
Aynen öyle hangi ürüne baksam hepsi geç teslimat olarak gözüküyordu ee ben bunu çoğu şekilde zaten bende alabiliyorum dedim vazgeçtim
Dostum niye karalamaya çalışayım sorunlu musunuz elime ne geçecek uyardım olay paranın üstüne yatıyor demiyorum zaten çoğu üründe 1 2 ay bekletiyor sonra tedarik sağlanamadı diyip para iadesi deniliyor sen 2 ay beklesen son gün teslimat olmayacak denilip iade etseler paranı zoruna gider mi. Ben...