Arkadaşlar öncelikle öğrenci için ders çalışma amaçlı tablet arıyoruz. Yeğene alacağız lakin pek anlamıyorum o biraz araştırmış ama Samsung galaxy s10 lite 8e 256gb modeli bulmuş şuan 14k piyasası var başka öneri olabilecek var mı yoksa bu öğrenci için ideal midir ?
Kontrol edemiyorum öyle lanet bir sistem kurmuşlar ki eğer diğer odalara tekrar geçmek istersem ana hattan sigortadan orayı iptal edip diğer odanın çıkışını aktif etmek gerekiyor sorun sadece odaya gelen hatta. Bu attığım urun işimi çözebilir mi
Onu yaparım ama evin ortasından 15 20mt kanlo geçirmek istemiyorum dostum mevcut çıkışı kullanmak istiyorum
1767281219
Öyle bir şey olsa hiç internet gelmiyor olması gerekmiyor mu yada fiber kablosu mu zarar görmüştür demek istediniz
Arkadaşlar iyi forumlar. Ben mevcut kablonet kullanıcısıyım ve paketimi 500mpbs ye çıkarttım alt yapım 1000e kadar destekliyor. İlk zamanlar farklı odada kullanırken 500mpbs alıyordum lakin sorun burada başlıyor ve ben odaları değiştirdim. Bu arada evim toki binası ve her odada ethernet çıkışı...
pocoyu arkadaş kullanıyor sıkıntı yaşamamış ve gayet memnun ama şans bizim cihaz da çıkabilir.
1765532751
samsung bütçeyi artırsa idim s24fe alırdım a serisi düşünmüyorum