MovesLikeJaggeR isimli üyenin son içerikleri

1. MovesLikeJaggeR

Öneri 14k ya kadar öğrenci için tablet önerisi

Çok teşekkürler beyler iletiyorum lite alıyorduk tam yorumları degerlendirsin
  2. MovesLikeJaggeR

arada ki s10lite ile 2.5k lık bir fark var mı ?
  3. MovesLikeJaggeR

Evet öğrenci beyler o yüzden ne önerirsiniz peki
  4. MovesLikeJaggeR

Ders için alacağı için Google lazım olabilir çok uzağım neden google yokluğu dediniz aça a
  5. MovesLikeJaggeR

Arkadaşlar öncelikle öğrenci için ders çalışma amaçlı tablet arıyoruz. Yeğene alacağız lakin pek anlamıyorum o biraz araştırmış ama Samsung galaxy s10 lite 8e 256gb modeli bulmuş şuan 14k piyasası var başka öneri olabilecek var mı yoksa bu öğrenci için ideal midir ?
  6. MovesLikeJaggeR

Yardım Eve gelen internet ve odaya gelen internet sıkıntısı hakkında yardım

Tamam reisim ben arıza için baktırayım madem
  7. MovesLikeJaggeR

Kontrol edemiyorum öyle lanet bir sistem kurmuşlar ki eğer diğer odalara tekrar geçmek istersem ana hattan sigortadan orayı iptal edip diğer odanın çıkışını aktif etmek gerekiyor sorun sadece odaya gelen hatta. Bu attığım urun işimi çözebilir mi
  8. MovesLikeJaggeR

Var hocam odada da var çıkış kullanıyorum tek sıkıntı 100ü geçmiyor galiba fiber kablosu zarar görmüş olabilir
  9. MovesLikeJaggeR

Onu yaparım ama evin ortasından 15 20mt kanlo geçirmek istemiyorum dostum mevcut çıkışı kullanmak istiyorum 1767281219 Öyle bir şey olsa hiç internet gelmiyor olması gerekmiyor mu yada fiber kablosu mu zarar görmüştür demek istediniz
  10. MovesLikeJaggeR

Arkadaşlar iyi forumlar. Ben mevcut kablonet kullanıcısıyım ve paketimi 500mpbs ye çıkarttım alt yapım 1000e kadar destekliyor. İlk zamanlar farklı odada kullanırken 500mpbs alıyordum lakin sorun burada başlıyor ve ben odaları değiştirdim. Bu arada evim toki binası ve her odada ethernet çıkışı...
  11. MovesLikeJaggeR

S25 FE 256/8 32.999 TL

pocoyu arkadaş kullanıyor sıkıntı yaşamamış ve gayet memnun ama şans bizim cihaz da çıkabilir. 1765532751 samsung bütçeyi artırsa idim s24fe alırdım a serisi düşünmüyorum
  12. MovesLikeJaggeR

S25 FE 256/8 32.999 TL

Arkadaşlar bende 20 22k arası telefon arıyorum ama poco x7 pro alacaktım şebeke sorunu varmış ama başka önerisi olan var mı honor 400 nasıldır acaba ?
  13. MovesLikeJaggeR

Öneri 20k civarı android telefon önerisi

Tamam teşekkür ederim reis
  14. MovesLikeJaggeR

Sebeke falan bir şey demedi arkadaş ilk defa duydum
  15. MovesLikeJaggeR

Zorlar çıkarım ama hiç ihtiyacım yok diye düşünmüyorum poco yu arkadaş kullaniyor memnunum diyince sorayım dedim
Geri