MOZERELLa isimli üyenin son içerikleri

1. MOZERELLa

1600af düşük frekans

hayır biosta her şey defult ayarlarda ryzen master hiç kullanmadım zaten
  2. MOZERELLa

1600af düşük frekans

Oyunlarda ki sıcaklıklar 50 60 arası işlemciye uv yapmadım voltaj değeerini bilmiyorum bugün içinde bakarım
  3. MOZERELLa

1600af düşük frekans

Ya arkadaşlar ahiret sorusu sormadım Yardım edebilecek hiç mi kimse yok arkadaş
  4. MOZERELLa

1600af düşük frekans

İyi akşamlar sistem parçalarım 1600af a320m-h anakart 16g tek modül 3200 mhz ram fsp hyperk 500w sorunum işlemcimin 3.3 ghz de takılı kalması.Youtubeden izlediğim videolarda 3.6 sabit bir frekans gözlemledim yardım edin lütfen
  5. MOZERELLa

Öneri Cod mw2 12 saniye hatası

Arkdaşımla oynamak için steam üzerinden mw2 aldım . special ops lobisi kurdum arkadaşımı davet ettim ve arkadaşım bana hata aldığını söyledi sonra arkadaşım beni lobiye davet ettiğinde bendw aynı hatayı aldım Sorun nedir Oyunlarımız orjinal
  6. MOZERELLa

P smart telefonum suya düstü

Merhaba Psmart 2018 telefonumun üzerine su dökuldü(ekran değişimi yapıyordum) Telefonun ilk önce bütün parçalarını çıkardım sonra peçeteye sardim hepsini teker teker sonra bir kovanın içinne koydum hepsini fön makinesi ile hepsini kuruttum. Sonra ise peçeteden cikartip prince koydum teker...
  7. MOZERELLa

B450m s2h vs a320m-h

Hepinize teşeküür ederim???
  8. MOZERELLa

B450m s2h vs a320m-h

Merhaba O.c yapmayacağım sizce hangisini alayım sistem parçalarım 1600 af 8x2 xpg gammix 3000mhz Hikvison 256gb m2 Fsp 600w psu Ranker cygnus kasa Fiyat farkına değer mi?(80) tl
  9. MOZERELLa

A320m s2h vs A320m-h

Bunalrın arasında ki farklar nelerdir
Geri