mozz isimli üyenin son içerikleri

1. mozz

Eski reddit hesabı satan var mı?

Ban yememiş karması olan eski hesap arıyorum satan varsa ulaşabilir.
  2. mozz

FİLEJOKER Premium Üyelik En Ucuz Nereden Alınır ?

Pttavmden birkaç günlük filejoker hesabı aldım mailime teslim edildi bilginiz olsun.
  3. mozz

Öneri X1 Dönüştürücü ile M2 SSD Kullanma ? (Kioxia g2 ile yapıldı👌)

aynı fiyata anakartınız desteklemesede pcie 4 destekli markalar var belki ileriye dönük daha iyi olabilir örnek: https://www.n11.com/urun/wd-sn740-512-gb-m2-2280-nvme-ssd-hard-disk-40181330?magaza=per4mance
  4. mozz

Kadıköy bit pazarı hangi gün ve nerede?

Arkadaşlar Sakarya'dan gitmeyi düşünüyorum güncel adres ve hangi gün olduğu konusunda bilgisi olan varmı?
  5. mozz

Öneri Kablosuz mouse tavsiyesi? (1000 TL)

malesef bu rakamlara çıkamam
  6. mozz

Öneri Kablosuz mouse tavsiyesi? (1000 TL)

Genelde ofis işleri için kullanacağım ancak gaming mouse gibi daha geniş uzun olmalı rgb vs ile işim yok olsa da olur olmasa da. Şarjlı ve gecikme düşük olması yeterli. Temudanda alabilirim tavsiyesi olan varsa sevinirim.
  7. mozz

Chat Gpt için uyguna hesap satan site var mı?

Uyguna satılanlar paylaşımda hesap oluyor bu sebeple kısıtlı kullanabiliyorsunuz bilginiz olsun
  8. mozz

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 800 TL

Sabahtan beri uğraşıyorum zor bela 1031 TL aldım öncelikle benim bu işten karım yok anlatayım yapabilen yapsın. Arama kısmına acr873040 yazdım kazanmak için oturum açın dedi açtım Sonra sepete girdim yanlış kart bilgisi girdim (sadece cvv yanlış girdim) almadım ardından siparişi bekleyende...
  9. mozz

bana niye bu fiyata vermiyor anlamadım valla güzel fiyat : )
  10. mozz

Mini itx sistem topladım buna bir gamepad bakıyorum genelde cs go pubg gibi oyunlar oynayacağım iş yapar mı sizce bu tür oyunlarda?
  11. mozz

RX 6400 için Hangisi ? 9. Nesil 9400F vs 9500

İşlemci ortalama 2000 9400f sizin dediğinzi gibi işlemci anakart 5.500 / 6 bin aşıyor beni
  12. mozz

RX 6400 için Hangisi ? 9. Nesil 9400F vs 9500

Selamlar Bu iki işlemci arasında çok fark varmıdır? İ5 6500 lü bir sistemim var darboğaz yapıyor elimde 9. nesil destekli boşta bir anakart daha vardı onu canlandırmak istiyorum bu iki işlemci arasında hangisi uygun yada daha ucuz önerisi olan var mı ?
  13. mozz

Kablosuz Fiyat Performans Gamepad Önerisi İstiyorum (PC için)

#edit araştırdım biraz bilgi sahibi oldum teşekkürler. Güzel model gibi boyutu ufak ergonomik olarak zamanla rahatsız edebilir yazmışlar.
Geri