Mozzie isimli üyenin son içerikleri

1. M

OCCT Vram Test sonucumda hata var

Sıkıntılar yaşıyorum zaten 1 aya yakın zamandır video izlerken pixellesmeler ekranın kaybolması reboot atma vs diye bu ekran kartımın bozulduğunu işaret ediyor değil mi ona göre garantiye göndereceğim
  2. M

Ekran piksellesmesi ve ses bozulmasi

mosfet sicakliklari da normal gozukuyor ekran kartinda da bi isisal problem goremedim bellek hafif yuksek o kadar ama sabit o
  3. M

bu sekil idle'da sicaklik degerleri
  4. M

Bilgisayarimda durduk yere ekranda bozulma pixellesme sikintisi olusmaya basladi bazen sesler robotiklesiyor bazen ekran gorseldeki gibi bozuluyor (videoda arkaplanimi gosteriyor ve search barin etrafinda pixellesmeler oluyor ) monitorler gidiyor ve kendini yeniden baslatiyor herhangi bir...
  5. M

Kronik Internet sıkıntısı

Yıllardır internet sıkıntısı çekiyorum operator değiştirdim modem değiştirdim düzelmedi. internetim stabil olmuyor oyunlarda anlık somut olarak yansımayan laglar girip duruyor müşteri temsilcisi de asla çözmüyor/çözemiyor evde 2. bilgisayarı açınca internet çöküyor 10dk sonra kendine geliyor...
  6. M

ASUS Monitörde 10 Bit Ayarı Sorunu

Monitorum ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A ayarlardan 10biti sectigimde 1 sn sonra 8bite geri geciyo ne yapmam lazim ?
  7. M

AMD Guncel surum driver duzgun calismiyor

ekran kartim 7800xt islemcim 7800x3d bilgisayari alali 1 ay oldu basindan beri yeni surum driverlari yukledikten ve pcye restart attiktan sonra imlecim donmaya basliyor bilgisayar sanki kasiyormus gibi davraniyor cozemedim hala o yuzden eski surumlerde kullaniyorum mecburen nasil cozebilirim ?
  8. M

wifi algilayici calismiyor

b650m gaming plus wifi msi anakartim var ama wifi algilayicisi calismiyor
  9. M

Anakart isiklari yaniyor

sadece ethernet gozukuyor internet ayarlarinda 1719685270 bios pili tak cikar yaptim ramleri de oyle duzeldi
  10. M

Anakart isiklari yaniyor

duzeldi artik aciliyor 1719685221 suan da wifi anteni calismiyor taktim iki delige de
  11. M

Anakart isiklari yaniyor

o ney ve nasil yapiliyor?
  12. M

Anakart isiklari yaniyor

ramlerin yerini degistirdim 2 4tu 1 3 yaptim bu sefer hic acilmiyor 1719681759 gpunun altinda bios pili baska bi yontem olmaz mi
  13. M

Anakart isiklari yaniyor

biosa bile giremiyorum bilgisayar duzgun acilmiyor
  14. M

Anakart isiklari yaniyor

Anakartim b650m gaming plus wifi msi daha yeni topladim ama acilirken kirmizi ve turuncu isiklar yaniyor acildiginda sonuyor ve coook ama cok gec aciliyor bilgisayar sorun ne olabilir.
  15. M

2k-4k fiyat araliginda 7800x3d islemci icin sogutma ariyorum

Beyaz olabilirse iyi olur parcalar beyaz cunku
Geri