Sıkıntılar yaşıyorum zaten 1 aya yakın zamandır video izlerken pixellesmeler ekranın kaybolması reboot atma vs diye bu ekran kartımın bozulduğunu işaret ediyor değil mi ona göre garantiye göndereceğim
Bilgisayarimda durduk yere ekranda bozulma pixellesme sikintisi olusmaya basladi bazen sesler robotiklesiyor bazen ekran gorseldeki gibi bozuluyor (videoda arkaplanimi gosteriyor ve search barin etrafinda pixellesmeler oluyor ) monitorler gidiyor ve kendini yeniden baslatiyor herhangi bir...
Yıllardır internet sıkıntısı çekiyorum operator değiştirdim modem değiştirdim düzelmedi. internetim stabil olmuyor oyunlarda anlık somut olarak yansımayan laglar girip duruyor müşteri temsilcisi de asla çözmüyor/çözemiyor evde 2. bilgisayarı açınca internet çöküyor 10dk sonra kendine geliyor...
ekran kartim 7800xt islemcim 7800x3d bilgisayari alali 1 ay oldu basindan beri yeni surum driverlari yukledikten ve pcye restart attiktan sonra imlecim donmaya basliyor bilgisayar sanki kasiyormus gibi davraniyor cozemedim hala o yuzden eski surumlerde kullaniyorum mecburen nasil cozebilirim ?
Anakartim b650m gaming plus wifi msi daha yeni topladim ama acilirken kirmizi ve turuncu isiklar yaniyor acildiginda sonuyor ve coook ama cok gec aciliyor bilgisayar sorun ne olabilir.