MPienaar isimli üyenin son içerikleri

1. M

11000 TL'ye İkinci El RX 6800 XT Alınır mı?

6800 XT
  2. M

7500F 9070xt iyi midir

Ben 2K'da 7600X ve 9070XT kullanıyorum sorunsuz şekilde ama yine de senin yerinde olsam ve biraz da bütçe yükseltebiliyorsam x3d işlemci bakardım ama yine de aşırı farkı yok.
  3. M

❌İndirim Bitti! Sapphire 9070 XT PULSE, 31,499 TL. 6 TAKSIT. HB KARTA 10 TAKSIT🔥🔥🔥🔥

Bunu aldım, elimdeki 7800 XT satıcam aylık 3150Tl hiçbir şey.
  4. M

Protein tozu onerisi

5 yıllık sporcu olarak şu tavsiyeyi vereyim, Beef protein tozu kullan, BigJoy Predator kullan, kreatin kullanabilirsin. Fakat bir kaç ay geçtikten sonra yap çünkü yeni başladıysan zaten ağır girmiyorsundur ki ağır girmenin hiçbir anlamı yok sakın öyle bir hata yapma kademe kademe yükselt...
  5. M

NBA 2K26 70 dolardan 49 dolara düştü alınır mı?

Ben ön siparişte Superstar edition aldım ve geçen sene 1 senede 100 saatim varken bu sene 1 ayda 110 saati geçtim çünkü gerçekten sarıyor bu defa. MyCareer oynayacaksan şimdiden alman gerekiyor 5-10 dolar için aylarca beklemenin anlamı yok.
  6. M

KONU KILIT

Ben de geçen sene FC 25 almıştım bu şekilde ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
  7. M

Rx6600 alınır mı çok sorunlu mu

AMD ekran kartı kötü diyen en son HD 7850 falan kullanmıştır. İşlemcisi kötü diyen en son FX serisi kullanmıştır, o yüzden hiç dinleme o boş konuşanları.
  8. M

RX 6700XT'den RX 6800'e geçmek mantıklı mı?

ASUS TUF RX 6800 kullanmış biri olarak söyleyeyim, hiçbir sorun yaşamadığım nadir kartlardan biriydi. 7800 XT ye geçmeseydim kullanmaya devam ederdim şahsen. 6800 XT de bakabilirsin eğer arasında fiyat farkı çok yoksa.
  9. M

9950X3D VS I9 -14900K

Bu NVIDIA, Intel fanboyları cidden can sıkmaya başladı. Hadi ekran kartı için eski serilerde driver bilmem ne sorunları diyorlardı da işlemci için de demezsin bunu ya. O arkadaşların büyük ihtimalle Intel'e yatırım yaptı kendi başlarına ayağa kaldırmaya çalışıyorlar. Tek mantıklı açıklaması bu.
  10. M

Rx 7800xt vs 4060ti seçmek mantıklı

Harbiden ya şu sorun çıkarıyor diyenleri karşıma alıp konuşmak istiyorum, emin ol tek kelime edemezler boş konuşuyorlar. Ben de 7-8 aydır 7800 XT kullanıyorum Asus Dual modelini, tek bir sorun yaşamadım, onun öncesinde RX 6800 kullandım. Ayrıca bu iki kart karşılaştırılamaz bile.
  11. M

RTX 5070 mi RX 9070XT mi ❓❓

Hocam senin uğraşacağın yazılım, 9070 XT'nin kaldıramayacağı bir yazılım mı? Arada dağlar kadar fark olmadığı sürece, örnek olarak 5070 render alma süresi 1 dakikayken 9070'in süresi 5 dakika değilse bence 5000 serisi almanın hiçbir anlamı yok.
  12. M

9070 ve XT modelleri alınır mı?

DDR5 sisteme geçmen en mantıklısı olacaktır. Ekran kartına gelirsek, aradaki fiyat uçurumuna değecek hiçbir şey yok bana göre. Hem sorunlu hem de fiyat uçuk. DLSS 3 bile 30-35 tane oyunda varken DLSS'i savunmak kadar saçma bir şey yok. Ray Tracing diyorlardı AMD kartlarda her ne kadar NVIDIA...
  13. M

RTX 5070 mi RX 9070XT mi ❓❓

9070 XT, 5070 ile kıyaslanamaz bile. Hatta 5070 ile de kıyaslanamaz çünkü aradaki fiyat farkı uçurum. Hadi fiyat farkını geçtim sorunlu çıktı sonuçta hem fazla para verip hem de daha kötü bir kart almak saçma. DLSS 4 deniyor ama, DLSS 3 bile 30-35 tane oyunda varken kim ne yapsın böyle...
  14. M

2. ekran olarak monitör mü tv mi

TV kalitesi kötü oluyor, o yüzden monitör her halükarda daha iyi.
  15. M

Yardım AMD Ekran Kartı Alınmaz Mı?

Oynayacağın oyun önemli çünkü oyuna göre AMD mi NVIDIA mı diye belirlemek gerekiyor. Ben CoD oynamak istiyorum diyorsan AMD almalısın çünkü performans olarak NVIDIA'nın önünde. Her türlü oyun oynuyorum sabit kalmıyor diyorsan ve paran azsa AMD, çünkü AMD tarafında 5 liraya aldığın kart, NVIDIA...
Geri