Mqvis isimli üyenin son içerikleri

1. M

2. EL MONİTÖR SATMAK İSTİYORUM

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-vg27aq-27-1ms-wqhd-g-sync-ips-oyuncu-u-fiyati,552197348.html Yaklaşık 6 sene önce aldığım satmayı düşünüyorum. Genel durumu gayet iyi, ölü piksel yok, kozmetik olarak da temiz.İkinci el piyasasında bu monitör için şu an makul fiyat aralığı sizce...
  2. M

SIVI SOĞUTMA ALMAK İSTİYORUM

AMD RYZE 9 7950X3D 16 COR işlemcisine sahibim hangi tür sıvı soğutma alacağımı bikmiyorum ortalama bir sıvı soğutam önerebilir misiniz? ?
  3. M

Lian Li Fan Çalışma Sorunu

ho hocam herşeyi dedğiniz gibi yaptım fakat lcd ekranlar gelmiyor biosa girdim hepsi var geldi lian li yazıoyr ama kapat yenien aç yaptım yok lcdler çalışmıyor yazılım üzerinden de
  4. M

hocam beni sosyal medyadan eklermisiniz daha detaylı konuşalım umutgokmennn
  5. M

deneyip gün içinde size geri döneceğim teşekkürler
  6. M

Evet 3 lü olarak aldım. 3x120 şeklinde.
  7. M

Lian Li UNI FAN REVERSE TL WIRELESS LCD 3x120mm aldım arkdaşlar fakat yeni nesilde usb tarzı bir şey var kontrolü yok kablolarıda nasıl montajlayacağımı bilmiyorum allah için birisi yol göstersin bugun geldi fanlarım baya vido izledim ama yapamadım.
  8. M

180Hz monitörüm 165Hz de kalıyor

başka bir forumda monitöre oc yapınca garantiyi bitirdiği söylendi ondan sordum doğru mudur ?
  9. M

garantiyi bitirir mi ?
  10. M

monitörüm 180hz fakat 165 de max gösteriyor 180hz çıkmıyor görüntü ayarlarında
Geri