Hayırlı olsun, ısınma sorunu yaşancağını pek sanmıyorum çünkü bazı modellerinde sıvı metal macun uygulaması var ve eğer yoksa kendin de uygulayabilirsin...
6800 liraya düşmüştü indirimlerde, kararsız kaldığım için almamıştım. Mecbur 29 Kasım indirimlerini belicem artık ama ondan öncede güzel indirimli 2k bir...
27 ekran Full HD, bence alınmaz. 27 ekran 2k olması gerekli bence. Bende monitör almak istiyorum ama uygun fiyatlı doğru dürüst bir ürün çıkmadı karşımıza...
Öncelikle crackli dosyayı hangi siteden indirdiğinizi paylaşabilir misiniz? Ben yeri geldiğinde korsan oyun indiriyorum sıkıntı yaşamayalım bizde :D
Benimde...
Bir kaç gündür takip ediyorum bende monitörleri, ben ayın 11'ini bekliyorum. Belki donanım arşivi YouTube kanalında uygun bir monitör videosu da çıkar diye...
3-4 yıllık hesabım birkaç ay önce çalınmıştı. Tabii şifre mail falan değiştirilmemişti. Oyun oynarken hep atıyordu, arkadaşımla oynarken arkadaşım birisi...
Xdaforum sitesinde talimatları var zaten, attığın linkte. Twrp yüklü olduğu ve girebildiğin sürece pek bir sıkıntı yaşamazsın muhtemelen. En fazla stock rom...