Mr.Adem.Y. isimli üyenin son içerikleri

1. Mr.Adem.Y.

🔥İndirim Sinoz Yüz Güneş Kremi 261tl

Bende bir kaç gündür güneş kremi bakıyorum yüzüm ve kollarım için ama uygun düzgün bir şey bulamıyorum..
  2. Mr.Adem.Y.

50 Bin Tl Hazır Sistem Önerisi

Ben bilemiyorum bu sistemi sanki fiyatı biraz uçuk gibime geliyor..
  3. Mr.Adem.Y.

🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

Valla 20 dk da geldi, yedim, iyidi
  4. Mr.Adem.Y.

🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

20 liraya sipariş verdim, bakalım nasıl bir şey gelecek :d Keşke 2 tane sipariş verebilseydik
  5. Mr.Adem.Y.

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 207 Digital Siyah Mid-Tower ATX Kasa 4000TL (Gaming Gecesi)

Tam alıyordum sepete eklemiştim ödeme kısmında 7.339 TL olarak gösterdi kendini alamadım..
  6. Mr.Adem.Y.

🔥İndirim Gigabyte B850M Force 6.610 TL 6 Taksit 🔥🔥

Harbi yarım saat uğraştık bende alamadım, incehesaptan nefret ediyorum artık.. dandirik site yapıyorlar..
  7. Mr.Adem.Y.

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

İlla küfür ettirecekler yani, adam akıllı site yapsınlar abi bu ne ya.. Sepete eklemeyi başardık adres kısmında takılı kaldık, adres kısmı geldi adresi seçtik bizi ödeme kısmına bir türlü getirmedi..
  8. Mr.Adem.Y.

40-45 bandında hazır ya da toplanabilicek sistem önerisi

Yine yıl sonunu mu beklemek lazım acaba..
  9. Mr.Adem.Y.

❌İndirim Bitti! 7500f 5070 sistem Parafly ilk başvuru ile 49799 TL peşin 9 taksit

Aga ben de gördüm bayağı dikkatimi çekti ama şimdi insanların yorumları çok önemli, birileri bize yol göstersin..
  10. Mr.Adem.Y.

Hepsiburada da telefonlarda taksit seçenekleri görünmüyor.

Merhaba arkadaşlar, daha önceden Hepsiburada ve Trendyol uygulamalarından sanki telefonlarda 3 taksit imkanı var gibiydi. Emin olmamakla beraber sizlere sormak istiyorum. Güncel olarak baktığımda sadece alışveriş kredisi ile 3 taksit şeklinde telefon alındığını görebiliyorum ama öyle de telefon...
  11. Mr.Adem.Y.

🔥İndirim PCKolik Vade Farksız 9 Taksit Sistemler

Hocam world kartla taksitli sistemler alabilir miyiz?
  12. Mr.Adem.Y.

Yardım Laptop 2. Ekranın Onboard Ekran Kartına Bağlanması Sorunu

Full HD Bir monitör kullanmıyor musun? Neden düşük çözünürlükte oyun oynamak istiyorsun ki? Bazen bende monitör düşük çözünürlükte düşük hz'te açılıyor ama kabloyu bir iki sefer çıkar tak yapınca düzeliyor. Üzgünüm, anlatmak istediğin şeyi pek anlayamadım.
  13. Mr.Adem.Y.

Yardım Laptop 2. Ekranın Onboard Ekran Kartına Bağlanması Sorunu

2 ekranıda harici ekranda çalıştıramazsın, aynı kabloyu bende aldım, MSI MAG275QF monitör satın aldım. HDMI kablo ile harici ekran kartında 144hz formatında çalışabiliyor ama bir ucu typce olan display port kablosu ile onboard ekran kartından 180hz formatında çalıştırıyor. Sen hangi uygulamaları...
  14. Mr.Adem.Y.

Ray Tracing Saçmalığı ve Pazarlama

İşin ucu her türlü ekonomik duruma geliyor diyim bende :D, paramız bol olsa bu tür şeyler hiç umurumuzda olmazdı. Yenisimi geliyor, yeni özellikler mi, fiyat mı artmış? Amann!! Gelsin gelsin :d
Geri