Mr.Adem.Y. isimli üyenin son içerikleri

1. Mr.Adem.Y.

Radeon 9070xt Format Sonrası Problemler

Abooo :o Ben hepsini okudum, bazıları AMD fanboyluğu yapıyor ama Nvidia daha iyi be hocam. Umarım birisi yardımcı olabilir sana.
  2. Mr.Adem.Y.

Android Taksitli Krediyle Avantajlı Telefon Önerisi Yapar Mısınız?

Bir şeyler önerilebilirdi de yalnız bu aralar çoğu telefon biraz zamlanmış muhtemelen daha da zamlancaklar da..
  3. Mr.Adem.Y.

Zotac Geforce RTX 5070 Gamıng Solıd Oc 12gb Gddr7 192bit Dlss 4 Ekran Kartı

Yapı Kredi'ye neden taksit vermiyorlar anlamıyorum..
  4. Mr.Adem.Y.

🔥İndirim Geıl Orıon (2x16) 32gb 5200mhz Cl38 Ram 18.692tl

6400 MHz ram hynix de olsa CL 42 değeri gereğinde fazla bence..
  5. Mr.Adem.Y.

🔥İndirim Geıl Orıon (2x16) 32gb 5200mhz Cl38 Ram 18.692tl

Üstüne biraz daha para koyup 2 adet 6000mhz cl30 değerinde ram alabilirsin bence
  6. Mr.Adem.Y.

🔥İndirim Geil 2x16 6400mhz Cl42 Rgb Ram 19.938tl

CL değeri çok yüksek..
  7. Mr.Adem.Y.

Çözüldü✓ Format Usbsini Seçince Biosa Atıyor

Yeni nesil anakartlarda rufus ile yazılmış olan Windows yüklemeler de sorunlar olabiliyor, bende geçen yaşadım bu durumu. En basit çözüm yolu ise Windows'un kendi kurulum programıyla USB hazırlamak. Windows 11 Yükleme Medyası Oluşturma diye Google'a yazabilirsin.
  8. Mr.Adem.Y.

7800x3d + RX 9070 XT Sistem Toplama

Yurt dışı fiyatlarıyla almadım ki :D Güzel indirimlerle 6 taksitle Türkiye fiyatlarıyla Ülkemden aldım.
  9. Mr.Adem.Y.

7800x3d + RX 9070 XT Sistem Toplama

https://pcpartpicker.com/list/gWXXR4 Bunları topladım ben.. ssd'im var, ekran kartım yok..
  10. Mr.Adem.Y.

1440p Oyun Bilgisayari Toplama Tavsiyesi (2026)

Ben de sistemi topladım ama ekran kartı yok bende de, şöyle güzel sağlam bir indirim olsaydı ekran kartlarında bide taksitli olanağı lazım bize 6 taksit olursa benim için şahane olur valla..
  11. Mr.Adem.Y.

50.000tl Oyuncu Bilgisayarı Önerisi

2 dk ekrana baka kaldım senin yüzünden.. Yanlış bilgilendirme yapmayın, böyle bir sistem toplanabiliyorsa o zaman linkleri paylaşın.. Baka kaldım, nasıl ya? Dedim..
  12. Mr.Adem.Y.

Yardım Tekerteker PC Topluyorum Ankartta Sıra

Bayağı baktım, aslında uygun olanlarda vardı 2.el ama içime sinmediler.. Aynen para olarak fazla vermiş olduk ama şimdi aldığım ram de bayağı iyi bence, cl30 değeri bayağı iyi
  13. Mr.Adem.Y.

11.299 TL ye dediğin Ram'i N11'den 6 taksit ile aldım hocam.. Her şey için hayırlısı, bir umut zamanla ram fiyatları düşerse yada indirim koparırsam güzel 32gb yükseltme yaparım.. 1783456891 YouTube'dan kıyaslama videolarına bakabilirsin. 9700x genel olara 7800x3d ile 9800x3d arası performans...
  14. Mr.Adem.Y.

Dediğin RAM'e de sabah bakmıştım, 2.ellere de sabahtan beri bakıyorum içime sinenler olmadı.
Geri