İlla küfür ettirecekler yani, adam akıllı site yapsınlar abi bu ne ya.. Sepete eklemeyi başardık adres kısmında takılı kaldık, adres kısmı geldi adresi seçtik bizi ödeme kısmına bir türlü getirmedi..
Merhaba arkadaşlar, daha önceden Hepsiburada ve Trendyol uygulamalarından sanki telefonlarda 3 taksit imkanı var gibiydi. Emin olmamakla beraber sizlere sormak istiyorum.
Güncel olarak baktığımda sadece alışveriş kredisi ile 3 taksit şeklinde telefon alındığını görebiliyorum ama öyle de telefon...
Full HD Bir monitör kullanmıyor musun? Neden düşük çözünürlükte oyun oynamak istiyorsun ki? Bazen bende monitör düşük çözünürlükte düşük hz'te açılıyor ama kabloyu bir iki sefer çıkar tak yapınca düzeliyor. Üzgünüm, anlatmak istediğin şeyi pek anlayamadım.
2 ekranıda harici ekranda çalıştıramazsın, aynı kabloyu bende aldım, MSI MAG275QF monitör satın aldım. HDMI kablo ile harici ekran kartında 144hz formatında çalışabiliyor ama bir ucu typce olan display port kablosu ile onboard ekran kartından 180hz formatında çalıştırıyor. Sen hangi uygulamaları...
İşin ucu her türlü ekonomik duruma geliyor diyim bende :D, paramız bol olsa bu tür şeyler hiç umurumuzda olmazdı. Yenisimi geliyor, yeni özellikler mi, fiyat mı artmış? Amann!! Gelsin gelsin :d