Mr.Berlin isimli üyenin son içerikleri

1. M

Çözüldü✓ Hp omen gaming hub gpu sıcaklığı göstermiyor

Dün Güncelleme ile düzelttiler
  2. M

Yardım Omen gaming hub yazılımı

Teşekkür ederim yani sildim microsofttan indirilmişti zaten ordan sildiğim gibi geri yükledim problem olmaz herhalde
  3. M

Gpu sıcaklığınu göstermiyordu ondan bi sil yükle yaptım ama içine kurt düştü bişey olur mu diye hani driver var vs vs diye de bişey olmaz herhalde bende sildim yükledim bi sorun yok şu anlık
  4. M

Omen gaming hub yazılımını microsoft üzerinden silip tekrar yüklersek herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım?
  5. M

Omen Gaming Hub Ayarı

Bu ekran kartı modu bunu zaten sen değiştirmezsen otomatik olarak ayarlıyor ama batarya süresine ihtiyaç duymadığın sürece ve fişe takılı olduğu zamanlarda discrate kısmını seçersen daha fazla performans alırsın
  6. M

Çözüldü✓ Hp omen gaming hub gpu sıcaklığı göstermiyor

Merhaba hp omen laptobunu ilk aldığımda omen gaming hub uygulamasında widget kısmında gpu sıcaklığı gözüküyordu ancak şimdi gözükmüyor ne yaptıysam gözükür yapamadım uygulamayı silip yükledim yine olmadı yardımcı olabilir misiniz bi de omen gaming hubu silip yüklersek bir sorun çıkar mı
  7. M

Yardım Hp omen i5 13500hx rtx4060 alınır mı alınmaz ise hangi laptopu almalıyım

Hocam oynayacağım zaman bakarım sizde hiç omen gaming hub widgetler kısmında gpu sıcaklığı göstermemezlik yaptı mı? 1714407944 Eğer çakışma yaşarsam nasıl çözebilirim
  8. M

Control centerde bir aksaklık göremedim ne gibi bir çakışmadan bahsediyorsun? 🙂
  9. M

Teşekkürler 1714333541 Omenin mi driver sorunu var hocam? 1714333739 Hocam victus serisi omenin bir alt serisi ce bildiğim kadarıyla 2. Bir m2 ssd slotu yok victuslarda ben kasasını vs beğendiğim için rtx 4060 lı omeni aldım keşke işlemcisi i5 13500hx olacağına i7 nin 13. Nesil bir hx...
  10. M

O zaman atın da bakayım cümleyi yazdıktan sonra altına linki atsanız bakıcam zaten
  11. M

İsterseniz atım bakarım ama bütçe tam 40k onun üzerine çıkabilsem acer nitro 16 falan var onu alabilirdim 😕
  12. M

Merhaba bu aşağıdaki hp omeni almayı düşünüyorum normalde excalibur g870 alacaktım ama ekran kartı wattı 105 olduğu için almaktan vazgeçtim denebilir zorda kalırsam alabilirim neyse omenin ekran kartı wattıma baktığımda 120/140 olarak yazmışlar forumlarda bu laptopu almam benim için doğru...
  13. M

Yardım Asus tuf fx50 i7 12. Nesil rtx4060 mı asus rog strix G16 i7 13. Nesil rtx 4050mi?

Teşekkürler ama benim bütçe 40k ya düşmek zorunda kaldı 40k ya mağzadan alabileceğim güzel bir laptop önerebilirseniz sevinirim :)
  14. M

Yardım Asus tuf fx50 i7 12. Nesil rtx4060 mı asus rog strix G16 i7 13. Nesil rtx 4050mi?

Teşekkürler belki internetten sizin attığınız nitro 16 nın 4060 sistemini alırım bir sorunum olursa size ulaşırım teşekkür ederim ☺️ 1714228027 Hocam rog strix teknosada falan daha pahalı 2-3k falan 1714228477 Bu sizin attığınız laptop freedos işletim sistemi bulunmuyor eşimize geldiği zaman...
Geri