Kardeşim gelişim açısından değerlendirilebilirsin ama yakın zamanda T3 T4 TSH (Tiroid) değerlerine baktırsan iyi edersin metabolizma hızının anlaşılması için bu kanlara bakılması gerekli.
hocam magic 7 pro nun TR garantisi ne durumda kolay ulaşım sorunu olur mu diye bilindik 1 2 markanın dısına cıkma taraftarı değilim ama bazı sitelerde ismini duyduğum markalardan
Daha önce j5 m22 ve m31 gibi modellerini kullandığım samsung telefonlarını kullandım dönemine göre f p ürünleri olmasından ötürü seçimlerim bu yönde idi şimdi yeni telefon almayı düşünüyorum tercihim samsung yönünde ama xiaomininde seçeneklerim arasında küçük bir yeri var sizce hangi telefonu...
1 ay önce incehesaptan aldığım amd ryzen i7 7700x , asus 4060 v2 ve 16 gb ram olan bilgisayarım 3 gün öncesine kadar açılısında ve kapanısında cok hızlıydı şimdi kapanırken arada sırada uzun sürüyor.
Bellek kullanımı boştayken %26 iken şu an %40-45 de sabit kalıyor. bu konuda yardımcı olabilir...
Dün incehesaptan hazır kasa siparişi verdim. Stokta son ürüne denk gelicen montaj falan pek dikkat etmedim. Montajlama ve driver gibi şeylerde kötüyüm. mail vs attım bu konuda ne olur sizce
Son zamanlarda render ağırlıklı projeler yapmakla uğrasırken bilgisayarımın daha fazla kaldıramayacağını düşündüğüm için hem oyun hem de renderler için orta ve üst segmentte sistemler önerir misiniz.