https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159205086
Aynı muhabbeti bu eleman burada da yapmaya başlamış baksana üye olmuş olduğu gibi de satari satari hahahah laaaannn HASİKOME! :D
Nasrettin hocanın vardır ya hani daha az önce çıktın bana yüzme mi öğretiyorsun lafı :)
Bu yılın mart ayından...
Yazını okumasam ben de aynısını yapacaktım :) Evet satıcı kapalı devre ince eleyip sık dokuyor anladığım kadarıyla. Lakin kanal geçişleri, görüntü kalitesi yani server kapasiyeleri falan baya iyi yatırım yapmışlar. Akşam test almıştım 3 saatlik veriyorlar bitmiş şimdi. Yarın nasipse satın almayı...
Merhabalar arkadaşlar, Alibabadan 3000tl civarı alışveriş yapacağım ancak hiç yapmadım güvenilir midir acaba daha önce alışveriş yapanlar sorun yaşadınız mı şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar Aşağıda linki attığım sistemin ücreti sizce iyi midir alayım mı yoksa bekleyelim mi ? buna monitör ve ekipmanlar eklenince 10 k yı buluyor ? ne dersiniz...
ekran kartı sürücülerim güncel direk kendi amd sitesinden yükledim sürücülerimin hepsi güncel ggerçketen sorunu bulmakta sıkıntı yaşıyorum normalde bu sistemin fps kaybı yaşamaması lazım ama sorunu bir türlü bulamadım
Merhabalar
Ekte sistemim Mevcut Oyunlarda Fps dropları yaşıyorum ve bu sıcaklık kaynaklı gözükmüyor çünkü oyuna yeni başladığımdada yaşıyorum bu sorunları (GTAV - PUBG - PUBG MOBİLE VS. ) oyunun özelliklerini azalttığım zaman fps dropları azalıyor yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba Arkadaşlar Sitem Özellikleri ve bilgisayarın boşta Çalıştığında ki sıcaklıkları Gördüğünüz Gibi, AIDA64 stres testi yaptığımda cpu +86 ya kadar gitti sonrasında ben stres testini sonlandırdım çünkü gitmeye devam ediyordu.. Sıcaklıklar Yüksek Geliyor bana Sizce nasıldır ? ayrıca İşlemci...