Mr Domates isimli üyenin son içerikleri

1. Mr Domates

Öneri Yeni Mouse Önerisi Arayışı [1000-2000TL]

Öneriniz için teşekkürler hocam
  2. Mr Domates

Çok teşekkürler hocam. Diğer bahsettiğiniz mouse da ilginç bir mousemuş.
  3. Mr Domates

Hocam kod a9 için geçerli değilmiş ama teşekkür ederim. Bu ürünü Amazonda da görmüştüm https://www.amazon.com.tr/ATK-Dragonfly-A9-kablosuz-ba%C4%9Flant%C4%B1/dp/B0FNC42MGJ?th=1
  4. Mr Domates

Evet hocam usb dediğim şey dongle kusura bakmayın. Dongle yok diye görmüştüm yanlış bakmışım sanırım. 1777147710 Hocam sanırım 1000 hz benim için yeterli olur, 8000 hz'lik de bütçe biraz beni aşıyor. ama teşekkür ederim. Hemm Wraith i çok duydum ama açılmış kutu iade almama politikaları oldukça...
  5. Mr Domates

Hocam A9 aslında içime sindi. Sensörler hakkında bilgim yok ama size güveniyorum. Tek takıldığım nokta usb ile bağlantı olmaması bir de A9 Plus fiyat farkında değer mi?
  6. Mr Domates

Hocam güzel mouse lara benziyor öneriler için teşekkür ederim. Ajazz, Attack Shark ve Dragonfly duyduğum ama haklarında çok bilgim olmayan mouselar. Peki bu mouse hakkında ne düşünüyorsunuz https://www.trendyol.com/attack-sha...nuna-sahip-kablosuz-oyuncu-faresi-p-875000068 Bir de bana usb'li...
  7. Mr Domates

Merhaba 2 sene önce bir mouse önerisi istemiştim ve bu doğrultuda Asus Rog Keris mouse'unu almıştım son derece de memnundum ama talihsiz bir olay sonucu bozuldu ve ben de yeni bir mouse arıyorum. 1000-2000 TL aralığında önerebileceğiniz bir mouse var mı?
  8. Mr Domates

4000-5000 TL Bandında Kaliteli Kablosuz Kulaklık

Şık ve ağırlıklı olarak müzik dinlemek için kulaklık arıyorum. Aklımda SteelSeries'in Arctic serisi var 7P+ ya da 1 Wireless. Önerebileceğiniz kulaklıklar nelerdir?
  9. Mr Domates

Çözüldü✓ Yeni Mouse'umda FPS Drop Yiyorum

Afterburner kurdum ve denedim. Eski Rampage mouse um da ve yeni olan Asus Rog Keris mouseum da değerler şöyleydi. Asus Rog Keris mouse umu hareket ettirdiğimde CPU yani işlemci değerleri artıyor ve GPU yani ekran kartı değerleri düşüyor Rampage mouse um da ise hareket ettirdiğimde bu şekilde bir...
  10. Mr Domates

Çözüldü✓ Max 1200 TL Mümkünse Kablosuz Mouse

Evet kilitlersen çok sevinirim mouse önerisi istedim kavga çıktı :d
  11. Mr Domates

@Mert Özkaya @B1L0 Bir müdahale rica etsem
  12. Mr Domates

@Mert Özkaya @B1L0
  13. Mr Domates

Neyse herkese eyw iyi akşamlar agalar. Adamın üzerine fazla ve gereksiz gittiniz.
  14. Mr Domates

değecekse 1200 anca çıkar ucu ucuna tercihen 1000 veya altı işte
  15. Mr Domates

Bütçem max 1000 ama işte hani 1000 üzerine 100-200 daha katıp farkına değecek bir ürün varsa o
Geri