Mr.DzcN isimli üyenin son içerikleri

1. M

Yardım Fazeon X27F180QP Monitör oyundayken gidip gelmeye başladı.

direkt açıp kapayınca düzelmezdi diye düşünüyorum öyle olsa hocam çünkü soğumuyor ki o sırada 1770551553 Geminiye yazdım ve böyle bir cevap verdi, RX 6700 XT gibi kartlar anlık güç sıçramaları yapabilir. Eğer güç kaynağından gelen tek bir kablo üzerindeki iki ucu da (papatya zinciri/daisy...
  2. M

Yardım Fazeon X27F180QP Monitör oyundayken gidip gelmeye başladı.

Masaüstünde ya da chormeda falan gezinirken bir sorun yok ama oyuna girdiğimde bir süre sonra gidip gelmeye başlıyor, monitörü kapa aç yapınca ise düzeliyor bunun sebebi nedir acaba garantiye yollamalı mıyım çünkü aldığım daha 2 ay bile olmadı. Başlarda bu sorun yoktu, ekran kartımı değiştim...
  3. M

Yardım 6700xt fan ayarı yapmalı mıyım?

amd nin yazılımında varsayılan ayarlarda şu an fan ayarları
  4. M

Yardım 6700xt fan ayarı yapmalı mıyım?

Kartımın ısınma sorunu yok fakat herhangi bir oyuna girdiğimde kart çok ısınmasa bile fanlar direkt hızını arttırarak dönmeye başlıyor. Oyundan çıkınca yine yavaşlıyor. Bir ayar yapmalı mıyım, kendi ayarında kalmalı mı, bir zararı olur mu bilgilendirirseniz sevinirim.
  5. M

High Nutrition protein tozu alınır mı, önerir misiniz?

https://www.akakce.com/protein-tozu/en-ucuz-high-nutrition-whey-960-gr-fiyati,507168750.html Bu protein tozunu kullanan var mı, trendyolda ve hepsiburada da genellikle olumlu yorum almış fakat fiyatı piyasaya göre baya uygun. Biraz şüphe duydum açıkçası kullanıp deneyimlerini aktaracak olan ya...
  6. M

Yardım 6700xt r5 5500 ile darboğaz yapar mı

2k da kullanacağım belirtmeyi unutmuşum, yine de yapar mı darboğaz
  7. M

Yardım 6700xt r5 5500 ile darboğaz yapar mı

Başlıkta da belirttiğim gibi öyle çok sıkıntı yaşatacak bir darboğaz yaşar mıyım illa 5600’e mi geçmem lazım?
  8. M

Yardım Egea Cross 1.4'e tüp taktırmak mantıklı mı? (Performans beklentim yok.)

Serviste tüp taktırınca performanstan çok bir şey kaybetmiyor diyorlar ama ben pek bilmiyorum çünkü benimki tüplü değil. Arabadan beklentinize bağlı memnuniyet aslında, çünkü performans konusunda maalesef sınıfta kalıyor 1.4 modeli ama benim için önemi yok derseniz ve çok da yokuş bir yerde...
  9. M

Yardım 2 bin lira farkla 6700xt almalı mıyım?

Siz olsanız nasıl bir tercih yapardınız bu durumda
  10. M

2 yıl kullanayım yeter hocam ya sonra direkt sistemi değişmeyi düşünüyorum nasip olursa
  11. M

1769516134 aldığım kart bu hocam @JuunBuun
  12. M

Gümrükten almış ya jelatini falan üstünde gelince de iyice kontrol edeceğim kesin olarak sıfır olduğunu anlamanın bir yolu var mı ısı değerlerine falan bakmanın haricinde
  13. M

2 k bu monitor 5 k alınır mı?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-fazeon-x27f180qp-27-0-5-ms-2k-pivot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,1214941409.html Ben Fazeon'un bu modelini kullanıyorum bir aydır, şimdilik hiçbir sıkıntı yaşamadım 6 bine almıştım. 12 binlik aynı özelliklere sahip diğer modellerden ne gibi bir farkı var...
  14. M

Yardım SAĞLAM ALTYAPISIZ İNTERNET VAR MI?

altyazısız internet ne demek diye merak edip girdim meğer altyapı imiş
Geri