Mr. E isimli üyenin son içerikleri

1. M

Öneri Kablolu/Kablosuz Mouse Önerisi

Tercihen makro yazılımı olmasını isterim ama olmazsa olmazım değil. Marka takıntım yok, ağırlık da önemli değil.
  2. M

Bilgisayar Açılıyor Ama Görüntü Gelmiyor Sorunu

Güç tuşuna bastığımda kasa fanlarında bir ilginçlik gördüm. Fanlara biraz dönüyorlar sonra güç kesiliyor gibiydi. Ekrana da görüntü gelmeyince en basit çözüm olarak kapattım bilgisayarı ve yeniden açtım. Bu sorun düzeldi ama ekrana hala görüntü gelmiyordu. Display Port kablosunu söktüm yeniden...
  3. M

1000 TL Mouse Önerisi

Kablolu versiyonu olsaydı düşünebilirdim ancak kablosuz istemiyorum.
  4. M

1000 TL Mouse Önerisi

Bütçem yaklaşık 1000 TL -/+ 200 TL. Steelseries Rival 3 1130 TL ve Razer DeathAdder Essential şu an Amazon'da 1000 TL. Bu iki mouse hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?
  5. M

UYANIN! Feneri Şampiyon Yapacaklar

6. M

OPTİFİNE HATA VERİYOR 1.21.1

Hocam Optifine'ı doğru kurduğuna emin misin sanki Optifine 1.21.1 indirdikten sonra .jar dosyasını hiç açmayıp onu doğrudan sürüm dosyası olarak atamışsın gibi.
  7. M

Windows 11 kurulumunda imzalanmış sürücü bulunamadı hatası

Rufus ile UEFI Windows 11 kurulum belleğini hazırladım ve taktım. Boot menu'den USB'mi de seçtim lakin kurulum ekranında ekteki sorunla karşılaştım. Sonraki ekranda isr "Gözat"a tıkladığımda UEFI USB Windows11 ismiyle, Laptop'un SSD'si UEFI_NTFS ismiyle gözüküyor. Ekstra olarak Boot (X: )...
  8. M

RTX 4050 Laptop önerisi

popüler markalar elbette tercihim ama marka konusunda kesinlikle şu olsun demiyorum.
  9. M

RTX 4050 Laptop önerisi

8GB ram olması problem değil takviye yapabilirim. Aynı şekilde SSD kapasitesi de önemli değil. Mümkün olduğunca uzun şarjı olan bir laptop arıyorum. en azından pil tasarrufuna aldığımda 7 saati çıkartsın istiyorum. 27-28 bin TL max bütçe.
  10. M

Sizce Hangi Liseyi Seçmeliyim?

Çok ucu açık bir konu bu ben de meslek lisesi bitirdim ama gidebileceğim Anadolu liselerine gitmediğim için pişman da oldum açıkçası. Şehirden şehre çok fark eder okul mevzusu.
  11. M

Jahrein'nin çocuğuyla ilgili inceleme başlatıldı

Hala savunanlar var şaka gibi. Vay ailesini yıkıyorlarmış aile kutsalmış falan. Kimsenin kutsalına değerine saygısı olmayan bir adam için bunlardan bahsedilerek savunma yapılması çok saçma.
  12. M

24-25 Şampiyonlar Ligi Kura Sonuçları

Ne dersiniz? Bence yeni format müthiş olsa da kura sonuçları çok da tatmin edici değil gibiydi. En azından bir City-Barcelona, City-Leverkusen, R.Madrid-Leverkusen, R.Madrid-Inter tarzı birkaç maç eksik kaldı. benim favori maçlarım: Liverpool-Real Madrid (Madrid vurdu bile) City-Inter (City net...
  13. M

MS| GALATASARAY 0 - 1 YOUNG BOYS (2-4)

Ugrinic ve Blum
  14. M

⚽️ GALATASARAY - YOUNG BOYS ⚽️

EURO'da iyiydi ama sonra ortalarda gözükmedi. GS'lilere göre şampiyonlar liginde parlayıp 50 Milyona gidecekti :d
  15. M

⚽️ GALATASARAY - YOUNG BOYS ⚽️

max 5 (beş) haftası var
Geri