mr.edip isimli üyenin son içerikleri

1. mr.edip

Öneri İndirimli bluetooth kulaklık

2. çok canımı yaktı öneri için teşekkürler. xiaomi'ye bir bakayım
  2. mr.edip

Öneri İndirimli bluetooth kulaklık

Mpow 059 Mikrofonlu Bluetooth Kulaklık Çiçek Sepetinde indirime girmiş. sizce bu fiyata alınır mı?
  3. mr.edip

profesyonel wordpress tema 10tl

görüş ve eleştirin için teşekkür ederim. aylık 16.50$ 1 yıllık sözleşme dahilinde olan bir şey. öyle düşünülürse dediğim gibi konuyu kaldırabilirim amacım korsanlık değil yardımcı olmak. 10tl ile zengin olan yok :)
  4. mr.edip

korsana giriyorsa site moderatörleri konuyu kapatabilir demişim zaten. maddi gelir sıkıntısı yaşayan insan çok. bu taraftan hiç bakmamıştım konuya
  5. mr.edip

Herkese merhabalar. wordpress.org sitesinde bildiğiniz üzere ücretsiz sınırlı tema varken, envato'daki istediğiniz temayı 10TL'ye indirebilirim (bu tarz reklamlar yasak mı bilmiyorum ama bu formda bir şeyler satılması yasak ise direkt konuyu kaldırabilirsiniz)
  6. mr.edip

Çekirdek sayısını arttırmak mantıklı mı?

yani ekstra açmama gerek yok. kapalı 1 olarak kalabilir öyle mi
  7. mr.edip

Çekirdek sayısını arttırmak mantıklı mı?

merhaba. sistem yapılandırmasından (msconfig) çekirdek sayısını arttırma hakkında fikriniz nedir?
  8. mr.edip

Sizce Win10 mu Win11 mi?

Tamamdır dikkat edeceğim. Teşekkür ederim tekrardan
  9. mr.edip

Sizce Win10 mu Win11 mi?

Hayır microsoft
  10. mr.edip

Sizce Win10 mu Win11 mi?

Bu ne oluyor tan olarak. Yani şu an flash'a başlattım. İptal etmeli miyim?
  11. mr.edip

Sizce Win10 mu Win11 mi?

Teşekkür ederim indirmeye başaldım 1662214616 Hocam 11 diye kararlaştırdık. Güncelleme gelince daha da iyi olur. Teşekkürler
  12. mr.edip

Sizce Win10 mu Win11 mi?

Amd ryzen 7 6800H 16 Ram 4800 mhz Sence?
  13. mr.edip

Sizce Win10 mu Win11 mi?

Merhaba. Amd işlemciye sahip bilgisayara sizce hangi işletim sistemi yüklemeliyim?
  14. mr.edip

Yazılım İçin Gaming Mi Yoksa İş İçin Olan Laptoplar Mı?

bir bütçeniz varsa ona göre araştıralım
  15. mr.edip

Yazılım İçin Gaming Mi Yoksa İş İçin Olan Laptoplar Mı?

hocam bu konu hakkında dün bir form açtım ve Berke bir bilgisayar önermişti. ben bu bilgisayarı düşünüyorum belki işinize yarayabilir. editör, yazılım ve oyun için alıyorum ürün linki burada
Geri