Hocalarım iyi forumlar, mouselar hakkında çok bilgim yok, birkaç model hoşuma gitti ama kararsız kaldım.
[H3 id='Asus+TUF+Gaming+M3+Gen+II+PixArt+PAW3318+720tl']Asus TUF Gaming M3 Gen II (PixArt PAW3318) (720tl)[/H3]
[H3...
Hocalarım, sisteme win11mi win10 mu kurmalıyım ? Bazı kanallar/kişiler optimizasyonun olmadığını söylemişti. Durum değişti mi yoksa hala aynı mı?
yani soru şu; win11 mi yüklemeliyim win10 mu? yardımcı olursanız sevinirim
Hocalarım böyle bir klavye buldum Amazon.com.tr diğer ticaret sitelerine de baktım ve hepsi olumlu yöndeydi fakat forumda bu marka ile ilgili herhangi bir yorum yok. Sizce alınır mı ?
Arkadaşlar selam 2 laptop arasında kaldım aşağıdakilerden hangisini almalıyım sizce. Maximum 31k ya çıkabiliriyorum. Şimdiden teşekkürler.
HP Victus LENOVO LOQ
Hocalarım hepiniz haklısınız, yakın zamanda sistem dizdiğim için elimde çok bütçe kalmadı bu aylık. Beni 1-2 yıl götürsün yeter zaten sonrasında düzgün bir markaya geçiş yapacağım .
Dostum vergi indirimi mevzusu biraz sıkıntılı. Bazı insanların ki reddediliyor, bazıların ki ise çok geç yatıyor. Ben hakkımı 4-5 ay önce telefondan yana kullanıştım ve yeni yattı. Bu muhabbeti de göz önünde bulundur. Şimdiden hayırlı olsun