Mr. EKA isimli üyenin son içerikleri

1. Mr. EKA

Yardım Max 1k mouse önerisi

Hocalarım iyi forumlar, mouselar hakkında çok bilgim yok, birkaç model hoşuma gitti ama kararsız kaldım. [H3 id='Asus+TUF+Gaming+M3+Gen+II+PixArt+PAW3318+720tl']Asus TUF Gaming M3 Gen II (PixArt PAW3318) (720tl)[/H3] [H3...
  2. Mr. EKA

Windows 11 etkinleştirme hatası

Arkadaşlar böyle bir sorun alıyorum win11 home key'im var aktif edemiyorum yardım ederseniz sevinirim.
  3. Mr. EKA

Windows 11 hakkında soru

Hocalarım, sisteme win11mi win10 mu kurmalıyım ? Bazı kanallar/kişiler optimizasyonun olmadığını söylemişti. Durum değişti mi yoksa hala aynı mı? yani soru şu; win11 mi yüklemeliyim win10 mu? yardımcı olursanız sevinirim
  4. Mr. EKA

Blueforce Klavye alınır mı

Hocam mekanik hisli membranlardan öneriniz var mıdır acaba Lenovo Legion K300 şu güzel gibi sanki
  5. Mr. EKA

Blueforce Klavye alınır mı

Hocalarım böyle bir klavye buldum Amazon.com.tr diğer ticaret sitelerine de baktım ve hepsi olumlu yöndeydi fakat forumda bu marka ile ilgili herhangi bir yorum yok. Sizce alınır mı ?
  6. Mr. EKA

🔥İndirim Gamepower Voldon 619 TL

alınır mı
  7. Mr. EKA

Bu laptoplardan hangisini almalıyım

Hocam victus mu alayım loq mu victus daha iyi gibi sanki
  8. Mr. EKA

Hocam watt değerini 20 dk dır araştırıyorum bulamadım kendi sitesinde dahi yok HP'nin kendi sitesi
  9. Mr. EKA

Hp nin satıcı cevaplamamış lenovo ise 115 watt
  10. Mr. EKA

Arkadaşlar selam 2 laptop arasında kaldım aşağıdakilerden hangisini almalıyım sizce. Maximum 31k ya çıkabiliriyorum. Şimdiden teşekkürler. HP Victus LENOVO LOQ
  11. Mr. EKA

Yardım 1000 tl altı red switch klavye önerisi

Hocalarım hepiniz haklısınız, yakın zamanda sistem dizdiğim için elimde çok bütçe kalmadı bu aylık. Beni 1-2 yıl götürsün yeter zaten sonrasında düzgün bir markaya geçiş yapacağım .
  12. Mr. EKA

Yardım 1000 tl altı red switch klavye önerisi

Arkadaşlar selam 1000tl altı red switch klavye önerir misiniz Normal veya Tkl önerirseniz sevinirim.
  13. Mr. EKA

Öneri AOC 23.8" 24G4X vs LENOVO LEGION R25I-30 hangisini önerirsin

Kanka aktif olarak lenovo kullanıyorum öneririm. İkiside aşağı yukarı aynı diye biliyorum. Karar senin dostum
  14. Mr. EKA

Öneri Vergi İndirimli Laptop Önerisi

Dostum vergi indirimi mevzusu biraz sıkıntılı. Bazı insanların ki reddediliyor, bazıların ki ise çok geç yatıyor. Ben hakkımı 4-5 ay önce telefondan yana kullanıştım ve yeni yattı. Bu muhabbeti de göz önünde bulundur. Şimdiden hayırlı olsun
  15. Mr. EKA

Hangi hazır sistemi almalıyım?

Peki hocam sizce hangisini almalıyım
Geri