Mr.Eternity isimli üyenin son içerikleri

1. M

M2 SSD önerisi, yardımcı olabilirmisiniz ltf

KINGSTON NV2 1TB 3500MB/2100MBS NVME PCIE M2 SSD SNV2S/1000G https://www.hepsiburada.com/kingston-nv2-1tb-3500mb2100mbs-nvme-pcie-m2-ssd-snv2s1000g-p-HBCV00002X22L0?url_src=ios-product-detail
  2. M

Çözüldü✓ Win 11 SSD Değişimi Yapınca Lisans Gitti.

windows etkinleştirme yerine gir etkinleştirme sorun gidericisine git donanım değişikliği yaptım de çıkan ekranda eğer microsoft hesabı bağladıysan orada eşleşmiş bilgisayar görünür onu seç olması lazım olmazsa satın aldığın yerle iletişime geçip kullandığın keyi yeniden iste
  3. M

Diablo 4 açılmıyor,donuyor

Diablo 4 açılırken Blizzard yazısında donuyor, açılmıyor oyunu çalıştırmayı durdurup yeniden deniyorum bazen 2-3 tekrarda bazen 15 tekrarda açılıyor. Sorunu çözmek için her şeyi güncelledim disk taramaları yaptım, nette ne gördüysem denedim oyunu silip yeniden yükledim, en sonunda format bile...
  4. M

Farcry 6 Sinematik sahnelere giriş çıkış yaptığım zaman FPS düşüyor

Kısaca sistem özelliklerim işlemci İ7 11700k, Ekran Kartı MSİ ventus 3x RTX 3070 Tİ, Ram 8x4 32GB 3600MHZ, Sıvı Soğutma, 2K monitör.Sorunum şu oyunu ultra ayarlarda oynuyorum HD dokular açık RTX aktif ve FSR kapalı normalde FPS 90-100 ama sinematiğe girdiğim zaman FPS'e 22 düşüyor.Sinematikten...
Geri