En son bilgisayarımdaki ssdyi çıkartıp farklı bir laptopa takmıştım. O laptopu kullandıktan sonra ssdyi şuanki kıllandığım laptopa taktıktan sonra fark ettimki eski gücünü vermiyor ve bilgisayar çok yavaştı. İçindeki tüm oyunları, gereksizleri, oyun dosyalarını ve indirilenlerdeki boşlar dahil...
Merhabalar, öncelikle LFS adlı oyunumda karşılaştığım hatayı sizlere bildirmek istiyorum. LFS adlı oyunda templock yani (tekerlek ısınmasını engelleyen bir uygulama) templock v242'yi açıp [master-switch] butonuna tıkladığımda oyun crash verip kapanıyor, ama arkadaşımın bilgisayarında aynı oyun...
Arkadaşlar merhaba, sıradan bir minecraft oyuncusuyum. Afk client yani .bat dosyasını nasıl başlangıçta otomatik açabilirim? Her türlü shell:startup denedim olmuyor. İşlenemeyen özel dosya diyor ve kendini kapatıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar merhaba, başlangıçta otomatik afk client yani .bat dosyasını açmak istiyorum. Her seferinde baslat.bat açılıyor işlenemeyen özel dosya diye kapatıyor, nasıl çözebilirim?
Merhabalar, öncelikle 2022 yılında kendime bir xbox 360 almak istiyorum. Sizce almalımıyım sizinde fikirleriniz önemli. Link:
https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-360-jtag-250-gb-hafiza-30-oyun-jtagli-p-HBCV00000G8UMJ
bir fişi kontrol edin fişle alakası olabilir
1667828839
kasanızdaki powere giden kablolara bir bakın çok mu ısınıyor veya güç kabloları tam takılımı diye bir bakın
Merhaba,ben bugünlerde 300-450 tl arası klavye almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum.Sizlerin kararıyla ilgii bir klavye alacağım. Sizce hangi kalvyeyi almalıyım? Lütfen yanıtlarınız benim için çok önemli