Şu anda italya'dayım ağustosa kadar burada olacağım. iphone 11 kullanıyorum türkiyeden aldım. Türkiye'ye geri dönmeden önce buradan iphone alsam İmei kaydı yaptırmadan sanırım 1 yılda 120 gün kullanabiliyorum. bu gün sayısı takvim yılı için mi geçerli yoksa telefonun yurt içinde aktif edildiği...
amazonda prime üyelerine yurtdışı alışverişlerinde kargo ücretsiz oluyor genelde. Fakat eğer hızlı teslimat istiyorsan öyle bir seçenek var o pahalılaştırıyor. Bir de vergilendirme var tabi
Arkadaşlar ilk kez yurtdışına çıkacağım, şuan iphone 11 kullanıyorum.
İtalyada 6 ay kalacağım. İtalya'da bir apple bayisinden telefonu alsam ve kullanmaya başlasam türkiyeye geldiğimde ne gibi sorunlarla karşılaşırım.
Her türlü eğer alacaksam 1 telefon alacağım. Eski telefonumu verip indirimler...
Laptop satacağım SSD ve HDD yi sıfırlama nasıl
yapılır. Bilgisayarimda windows11 ssd ye yüklü
verilerimi bu bilgisayar kısmından sildim ve windows'u ayarlar üzerinden sıfırladım. Ama yine de emin olmak için farklı bir yöntem var mıdır? LLF yapabilabilirmis ama nasıl oluyor bilmiyorum. Gerek...
hosam linki düzgün olmayan asus a16 modeli webde gezinmede %50 parlaklıkta 10-11 saat dayanıyır yabancı birsürü kaynağın yaptığı testleri araştırdım piyasada benim bildiğim kadarıyla webde gezinme anlamında ondan uzun ömürlü bir cihaz yok. Adamlar da bu yüzden yapmış zaten. Onun eksi kısmı da...
mh fazla olabilir genel olarak cihazın tüm kompanentlerinin çektiği güç önemli ben de ondan bahsediyorum. Kimi cihazlar prizden çekildikleri zaman yazılımsal olarak da farklı protokollere geçiyorlar
benim kullandığım cihazda 3060 95w i7 11600-h vs vs var şu anda da ondan yazıyorum.
Cihaz durduk yere hızlanarak fan açıp aniden durabiliyor. resmen nefes alır gibi. ve bunu yaparken cihaz masaüstünde açık başka hiçbir şey açık değil. Dümdüz günlük kullanımda dahi turbo max fan açabiliyor...
40 nesil ekran kartlarında watt değerleri eski nesiller kadar ciddi farklar yaratmıyor 105w yerine 90w alman senin tecrübe edebileceğin kadar ciddi bir fark yaratmaz. dlss zaten uçuruyor
Doğrudur hocam. Sadece bataryadan kaynaklı olmasa da ben de daha önce yazan arkadaşlar gibi 3-4 yıldan sonra kullandığım iphonelarda kasma başladığını fark ettim. 2 seferde de bataryayı yenilediğim zaman bu sorun düzeldi belki de benim kullandığım cihazların gerilim kontrolunde sorun vardır...