Mr.lax3r isimli üyenin son içerikleri

1. M

35 40 bin civarı toplama PC tavsiyeleri

Uzun ömürlü 35 40 bin civarı bir hazır sistem tavsiye edermisiniz özelleştirmesi vs fark etmez sağlam ileriye dönük olsun VRAM en az 12 GB olsun ekran kartinin
  2. M

KASA ÖNERİSİ NOLUR ALLAH RİZASİ İCİN BAKİN ABİİ

Anladım sistemdeki kasa nasıl cuma gecesi hakkında bilgi verirmisiniz
  3. M

KASA ÖNERİSİ NOLUR ALLAH RİZASİ İCİN BAKİN ABİİ

https://www.incehesap.com/arneluca-tavsiye-sistem-fiyati-67329/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app bu hazır sistemi Alicam bana özelleştirme önerin hızlı
  4. M

H800 James Donkey KASA NASIL ACİL CEVAP ACİL

Bomba kasa ne demek iyi demek mi yoksa patlar anlamındami knk hazır sistem buldum kasalar kötü napim dur link vercem sen bana kasa ozellestirirsen inanılmaz mutlu olurum https://www.incehesap.com/arneluca-tavsiye-sistem-fiyati-67329/?utm_source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app
  5. M

Yardım ACİL CEVAP ÇOK ÖNEMLİ SEGOTEP Axe 5 kasa alınır mı?

7600 ve 9060 XT ile kullanicam sizce SEGOTEP Axe 5 Siyah 650W ATX Gaming (Oyuncu) Kasa sıkıntı çıkarırmı bı araştırın nolur
  6. M

SEGOTEP Axe 5 Siyah 650W ATX Gaming (Oyuncu) Kasa nasıl peki
  7. M

Bana kötü kasa dediler
  8. M

James Donkey helix h800 kasa nasıl 9060 XT 16 ve 7500 f ile kullanicam acil detaylı cevap
  9. M

Yardım ACİL SORU Helix h800 kasa alınır mı?

ACİL CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM James Donkey Helix H800 4xRainbow Fan Temperli Cam 650W 80+ Bronze ATX Kasa nasıl bana bu kasayı çok kötülediler 9060 XT ve 7500 f ile beraber kullanacağım param yok bu kasa yeterlimi eğer ki kasa değişirmek çok gerekli değilse asla değiştirmeyecegim çünkü param...
  10. M

İlk Defa Masaüstü Bilgisayar Kullanımı İçin Tavsiyeler

Bekleyebilirim kaç gün beklemeliyim sizce ürünün stoğu biter diye korkuyorum alacgim
  11. M

33 bin üzerine param yetmez ajfhajfjsj 30 bin civarı olur
  12. M

60 bin tl ye kadar laptop önerisi

1752526683 Kötü bir amacım yoktu aşağıda ztn bu masaustleri için geçerli diye mesaj yaztım kusura bakma boomer değilim seviliyorsunuz 🤗🤗🤗
  13. M

Videolarım için telefon tripodu monitöre bağlanırsa iyi mi olur

Bekliyorum kanka bu arada DC hesabım kapatılmasıyla kullanıcı adım mr.lax3r olmazsa M yi büyük yaz yine olmazsa DC hesabim ban yemiş
  14. M

1752526386 1752526438 Sağol kanka adamsın 33.500 e söyle bişey topladım bende: AMD Ryzen 5 7500F 3.70GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci COLORFUL BATTLE-AX B650M-D PRO V14 DDR5 7600Mhz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart POWERCOLOR REAPER RADEON RX9060XT 16G-A 16GB GDDR6...
Geri