Arkadaşlar merhaba bana valorant insta lock matığında bir program lazım bildiğiniz varmıdır acaba sürekli ekranın aynı yerindeki bazı bölgelere çok seri bi şekilde aynı sırada olcak şekilde bi program gerekiyor
merhaba arkadaşlar ben ykaın zamanda fifa 24 oynamak için dualshock 4 aldım ancak cihazı bağladığımda maouse klavye gibi çalışıyor ve kullanılmıyor ds4 x360ce gibi programlarıda kullandım ama nafile
arkadaşlar ben bir dualshock aldım ancak kabloyla bağladığımda mouse görevi görüyor ve oynayamıyorum oynarken tam ekrandan çıkıyor ve aynı zamanda r3 ü kullanırken fare imleci ekranda gözüküyor oyun oynanmıyor yani ds4 ve x360ce programlarınıda kullandım ancak işe yaramadı bunu nasıl mouse...
Merhaba arkadaşlar benim poco x3 pro bir telefonum var telefonu iki gün önce uçak moduna aldım uçak modunu geri kapattığımda ise şebeke gitmişti ne yaptıysam yapayım çözemedim telefonda İmei yok yani tr kayıtlım değil daha yaptırmadım ondan dolayımıdır başka simleride telde denedim ama çalışmadı...
Merhaba arkadaşlar bu bi anda oldu ekran kartım çalışıyor fanları dônüyor ancak üzerindeki ışıklar yanmıuor ve gör7ntü gelmiyor ne yapmalıyım
Ekran kartı rtx 3060
İslemci ryzen 5 5600
Ekran karti asus prime b-550mk
arkadaşlar merhaba rdr2 de 50 60 fpsyi geçemiyorum normalde 90 100 alıyordum bi anda oldu ne yapmalıyım
ekran kartı palit 3060
işlemci 5 5600
1686064070
sürücüyü silip tekrar yükledim işe yaramadı
arkadaşlar merhaba ekran kartini guncellemek icin driverini (palit 3060) grafi sürücüsünü sildim ekran 64 hz oldu 165 olmuyor şu an yenisi iniyo yenisi inince düzelirmi
1684008537
kurmadım sürücüyü daha iniyo hala yani kurcam birazdan
Deniyorum
1679173639
Hocam biosa girdim direk american falan birşeyler yazdı F1 bios yaziyodu girdim biosdayim suan
1679173671
Biosdayim hocam seni bekliyom ne yapayim
1679174018
Hocam olmadı gene ekran kartının rengi yeşil oluyo sonra görüntü kesiyo geri normal beyaz rengine donuyo klavyeyle...