dostum vergi indirimi geleseye kadar ( meclis oylaması onay - torba yasa - cumhurbaşkanı imzası - resmi gazete ) dolar aradaki farkı kapatır imkanın maddi gücün varsa bir şey alabilmenin en uygun zamanı bugün Türkiye'de . Örnek verelim 10 bin lirada 3 bin vergi olsun 7 bine düşecek diye...
dostum herhangi bir virüs sistem bilgilerini keylogger ile alsa dahi mailini onaylayamaz . Bilgisayarında gmail uygulaması açıksa orasını bilmem . Hiçbir antivirüs programı kullanmamama rağmen asla böyle bir sorun yaşamadım utorrent olsun mining olsun çokça uğraşmama rağmen hem de . mail onayını...
Monitör ' belirtmemişsin ama yine de temiz kullanıldığını ve 23.8' olduğunu düşünürsek monitörsüz 8 10 arasına hızlı okutursun bence bu geceki dolar artışı gözardı edilerek tabi :)
https://www.google.com/search?q=%C4%B05+12400F+temperatures+#fpstate=ive&vld=cid:f98a307d,vid:UkJut6GyAOg güzel ayarlarla 39 derecede rander alıyor bir ustamız göz atmanda yarar var
bu denli bir bütçen varsa uygun fiyatlı bir donanım arşivi sistemi özelleştirip kullanmadığın parçaları 2. elden çok hızlı satarak hem sermayeni büyütebilir hem de daha güzel parçalar alabilirsin
avrupa riot daha hızlı müdahale ediyordu uzun zamandır oynamadığım için bilmiyorum türkçe de yeterli olur dene şansını ama kendi ellerinle takastır satıştır vs yaptıysan senin ıp adresinden girilen diğer hesaplar da tertemiz perma yer haberin olsun arkadaşlarının hesaplarını da yakma kendin...
ustam öncelikle hepimiz hesabının virüsle ya da başka bir trojanla çalınmadığını biliyoruz eski mapten beri tozu yutmuş bir dostun olarak söyleyeyim sen bilgilerini kendi ellerinle başka bir yerde girip sonrasında mail adresini onaylamadıysan hesabının çalınma ihtimali 0'a yakın ama yine de sen...
Şahsi görüşüm asustan vazgeçmemen yönünde . Monster huma çerçeve ve uzun kullanımda beklediğin performansı malzeme kalitesi anlamında vermeyecektir . Ücretsiz servis var diye cihazını aylarca serviste bekletmek ya da her sene 2 3 defa git gel yapmak istiyorsan başka :)