Normalde galerimde max 15gb zorlasan 20gb var video/fotoğraf var ama 41 gb gösteriyor.
Siliyim biraz,yer aciyim dedim gene aynı kaldı.
Yetersiz kalmıştır fark edicek kadar silmemisimdir dedim(500mbde gözle görülür ama),1 gb sildim gene aynı duruyo normalde 170 gb depolama kullanılıyordu şuan...
umarım bulunduğum şehirde bir Allah kulu satıyodur
1762179553
sağolun deniyeceğim
1762179889
ben hala sorunun bu denetleyiciden dolayı olduğunu düşünüyorum şuan kablo alamam o yüzden yarına kadar ne yapabilirsem yapiyim
Sata kablolarını,veri kablolarını çıkar tak yaptım farklı yere falanda taktım ama olmadı.Güç geliyor SATA kablosu gene okey.
Disklerde sıkıntı yok onu biliyorum Taşınabilir Caddy ile görüyor cünkü.Ama olmuyor.
Yokmu böyle sağlam adamlardan hoca hesabı abiler vardı keşke biri cıka gelse
Windows 11e yeni yükselttim.Main olarak 1ssd ve ekstra 2 HDD vardı.Önceden gözüken HDDler şimdi gözükmüyor ne bios nede bir yerde ATA-ATAPI Denetleyici Sarı Üçgen ünlem veriyor.Cihazı kaldırdım yeniden başlattım olmadı,sürücüyü güncelleştir diyince hata veriyor.Kabloları kontrol ettim gene...
O yüzden yazdım tam bilgim yok biraz daha araştırmak lazım ama sistemler okey bence
1761994949
yoo forumda mod olmak sistem veya bilgisayar bilgisi gerektirmiyor ve anlatırken her zaman tam bilgi/destek vermek isterim :)
1761995210...
Bu olabilir
https://www.gaming.gen.tr/urun/708758/blade-5060-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-dual-geforce-rtx-5060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi
Buna bakabilirsiniz...
Ya sıralamayla anlatiyim ilk böyle 2 sene önce unlost fps geçen sene detaylı depolama temizlik ve optimizasyon bu sene formatla Zorin OS
1761992504
benim kendi bilgisayarım sağlam yeni 4060lı bir masaüstü bu laptopu uzun süredir yüzüne bakmıyodum dün ikinci ekran yapmak istedim oda sıkıntılı ve...
Selam kendimi bildim bileli bizde duran 10-15 yıllık bir HP laptop var(herhalde eski yıllardaki babaların HP bilgisayar sevdasına dayanıyor).Ne yaparsam yapayım çok yavaş açıldığı andan itibaren %100 disk %50 ram kullanıyodu,zaten 4gb Ram,500gb Harddisk,İntel HD Graphics olması zorluyodu son...