Bir tane adam deli etti beni bende dayanamadım sövdüm. Sonra ipni aldım ssleri aldım seni dava etcem mahkemede falan görüşürüz dedi. Korkutmak için mi diyor yoksa dava edebilir mi?
Tarayıcı üzerinden girince böyle oluyor, desteğe falan tıklayınca da aynı sayfada kalıyor. Mobilden girince NFC kullanma kısmında bilinmedik hata oluştu diyor. 3 farklı telefondan denedim ama hâlâ aynı. Böyleyken indirimden faydalanabilir miyim yoksa illaki onaylama mı yapmam lazım? Zaten...
Halam için telefon alacağız. Telefon bataryası uzun ömürlü olsun ve şarjı iyi gitsin onun dışında oyun kamera vs hiç önemli değil. Kısa bir araştırmayla şu telefonları buldum ama bunlar 20k üstü 15-20 arası dediğim kriterleri sağlayan önerilerinizi bekliyorum iyi sosyaller. Not: Samsung model...
Elimde USB çoklayıcı 2.0 girişli bir hub var. Elimde bir tane de mikrofonlu kamera var onun kablosu kısa olduğu için hubla uzatmam lazım ama kamerayı huba taktığımda denetim masasında vs görünüyor ama WhatsApp ve webcam test sitelerinde kamera bulunamadı diyor. Sebebi ve çözümü bilen var mı...
Pubg hesabım mail ve telefona bağlıydı mail kısmından giriş yapıyorum her şey doğru sonrasında benden telefon numarası onayı istiyor ama ben yeni numaraya geçtiğim için o numaranın kayıtlı olduğu hattı saklamıştım ve şuan bulamıyorum yani erişimim yok. pubg destek ekibine mail attım ve böyle bir...
https://www.trendyol.com/microsoft/windows-10-pro-retail-lisans-anahtari-p-788544761
Hocam şuanlık fiyat bu yks sonrası pc almayı düşünüyorum şuan idareten kötü bir pc kullanıyorum bunu almak en mantıklısı en azından yeni aldığım pcde de kullanabilirim
hocam sağ olun son bir şey sormak istiyorum. Ürün açıklamasında 'Bu lisans anahtarı, yalnızca tek bir bilgisayar için geçerlidir ve 'Format sonrası çalışmaz' denmiş ben bunu aldığım zaman sadece bu pcde mi geçerli oluyor bu kod yarın bir gün pc değiştiğimde yeni bir kod daha mı almam gerekiyor?