Mr_morgan. isimli üyenin son içerikleri

1. Mr_morgan.

RX 6700 XT 3 Defa Kod 22 ve Kod 31 Hatası

normalde ne varsa donanım özellikleri filan hatırlamıyorum pek
  2. Mr_morgan.

Kapalı zaten ünlem çıkıyor evet kod 31 hatası verince
  3. Mr_morgan.

Cooler Master 650w bronze v2 1784054927 Cooler Master 650w bronze v2
  4. Mr_morgan.

3 defa yaşadım bu sorunu monitör kapanıyor DisplayPort sinyal yok diyor ama arkada müzik çalmaya devam ediyor kasadan kapatıp açıyorum ekran geliyor ama Hz düşüyor ve çok kasıyor oyunlarda da öyle driver sil yeniden kur demeyin güvenli moddada denedim 3 farklı sürüm denedim yine oluyor PCI-e...
  5. Mr_morgan.

Monitör Kapanıyor ve Ekran Kartı Driver Devre Dışı Kalıyor

2.kez aynı problemi yaşıyorum görüntü gidiyor DisplayPort no signal yazıyor monitör kapanıyor kasadan kapatmadan ekran bir türlü gelmiyor PC'yi açtığımda aşırı kasıyor Hz düşüyor aygıt yöneticisine bakıyorum ilk kod 22 hatası veriyor ekran kartını aktif ediyorum bu sefer de AMD Software...
  6. Mr_morgan.

AMD RX 6700 XT İçin Driver Önerisi

26.6.4 sürümünü kullanıyorum ama oyunlarda ETS 2 de bile dış kamerada aşırı kasıyor ve takılma yapıyor şu anda yükleyebileceğim bir driver sürümü var mı?
  7. Mr_morgan.

Yardım Bios Güncelledikten Sonra Secure Boot Sorun Çıkarırmı ?

kingston ssd vardı kısa devre yapıp bozulmuştu sonra eski ssd ye windows kurarken paylaştığım resimdeki gibi bir hata almıştım sonra secure boot ayarını other os olarak değiştirince sorunsuz yükledim garantiden yeni gelen ssd yide aynı şekilde şimdi bios güncelliyecem hala other os olarak...
  8. Mr_morgan.

Internette Gezinirken Takılma Yaşıyorum

yaptım ama chrome çok kasıyor bu seferde
  9. Mr_morgan.

Internette Gezinirken Takılma Yaşıyorum

Windows'u daha yeni kurdum, sitelerde gezinirken sürekli ufak ufak takılmalar oluyor; hatta genelde yeni sekme açtığımda yapıyor. SSD daha yeni, bugün Windows kurdum. sistem özelliklerini yazıyorum RX 6700XT İ5 12400F 32 GB RAM Corsair MP600 Pro NH
  10. Mr_morgan.

Sinerji Bilgisayar Değişim Kararı Çıkan Ürüne Fiyat Farkı İstiyor

wd sn5100 vermek istediler 3240 tl farkla benim ssd daha üst segement ve dram li bende dram li bir ssd istedim durum resimde görüldüğü gibi
  11. Mr_morgan.

Sinerji Bilgisayar Değişim Kararı Çıkan Ürüne Fiyat Farkı İstiyor

Sinerji bilgisayardan 8 ay önce kingston renegade 2tb SSD almıştım arızalandı servise gönderdim iade değişim kararı çıkmış fakat benden fiyat farkı teklif ediyorlar ilk başta attıkları WD sn5100 benim SSD nin muadili olmadığı için kc3000 yada 990pro modelini talep ettim fakat çıkardıkları fiyat...
  12. Mr_morgan.

Salı Günü Yoklama Alınır mı

Aradım açmıyorlar telefonları
  13. Mr_morgan.

Salı Günü Yoklama Alınır mı

Meslek lisesinde okuyorum bugün ibe sınavı oldum o yüzden yok yazmadılar ama yarın yazarlar mı acaba çünkü benim tam 20 gün özürlü 10 gün özürsüz devamsızlığım var bu yüzden soruyorum.
  14. Mr_morgan.

Kioxia Excaria Nvme SSD Sistemde Sürekli Takılma Yapıyor

tam bilmiyorum adını cooler master 650w bronze psu var sistemi aldığımda vardı
  15. Mr_morgan.

Kioxia Excaria Nvme SSD Sistemde Sürekli Takılma Yapıyor

Bu normalde benim 3 yıl kullandığım SSD'ydi sonra Kingston Renegade modeline geçiş yaptım ama oda 8.ayında bozuldu garantiye gönderdim yenisi gelene kadar bunu kullanacağım ama sistemde sürekli takılma mesela bir işlemi hızlıca yaparken ya da Chrome'da sekme açtığımda stutter yapıyor rahatsız...
Geri