Sinerji bilgisayardan 8 ay önce kingston renegade 2tb SSD almıştım arızalandı servise gönderdim iade değişim kararı çıkmış fakat benden fiyat farkı teklif ediyorlar ilk başta attıkları WD sn5100 benim SSD nin muadili olmadığı için kc3000 yada 990pro modelini talep ettim fakat çıkardıkları fiyat...
Meslek lisesinde okuyorum bugün ibe sınavı oldum o yüzden yok yazmadılar ama yarın yazarlar mı acaba çünkü benim tam 20 gün özürlü 10 gün özürsüz devamsızlığım var bu yüzden soruyorum.
Bu normalde benim 3 yıl kullandığım SSD'ydi sonra Kingston Renegade modeline geçiş yaptım ama oda 8.ayında bozuldu garantiye gönderdim yenisi gelene kadar bunu kullanacağım ama sistemde sürekli takılma mesela bir işlemi hızlıca yaparken ya da Chrome'da sekme açtığımda stutter yapıyor rahatsız...
Noldu bilmiyorum PC bir anda internette gezinirken dondu ve kendini yeniden başlattığında BIOS ekranı vardı karşımda ve SSD şu an görünmüyor kendim kapatıp yeniden açtım birazcık siyah ekranda kalıyor sonra yine BIOS menüsüne atıyor SSD Kingston Renegade 2TB SSD'yi alalı daha 8 ay oldu
Meslek lisesinde okumaktayım ve staj görmekteyim okula haftada 2 gün gidiyorum müdür sınıfa gelip velinizle gelin dilekçe verin demişti şimdi bu dilekçe ile devamsızlık yazılıyor mu yazılmıyor mu bilenleriniz varsa aranızda beni aydınlatabilir mi çünkü benim 16 gün özürlü 8 gün özürsüz yani...
şuan 12.sınıfım ve staj görmekteyim okul haftada 2 gün malum önümüz yks benim toplam 6 gün olmak üzere özürlü 4 gün özürsüz 2 gün devamsızlık hakkım var müdür yks çalışmak isteyenler velilerini getirip haziran ayında okula gelmeyebilir demişti ama haziran ayı 8 gün herkeste getirmiş velisini tek...
Şu anki ayakkabım patladığı için yeni ayakkabı alacağım. Günde 2 km civarı yürüyorum. Hamstring kısalığı olduğu için çok kolay ağrıyor ayaklarım, o yüzden ayaklarıma uygun bir şey bakıyorum. çok pahalı olmasın yeter skechers alacaktım uygun beden ayakkabı bulamadım ayak numaram 40.5 veya 41
Sınavları 11 Mayıs ile 18 Mayıs arasına aldılar. Hocanın söylediği şey, haziran ayında okula gelmeyeceksiniz dedi. Yoklama alınmayacakmış galiba, bir izin çıkacakmış galiba. Doğru olabilir mi bu acaba?
Şu anki ayakkabım patladığı için yeni ayakkabı alacağım günde 2 km civarı yürüyorum hamstring kısalığı olduğu için çok kolay ağrıyor ayaklarım o yüzden ayaklarıma uygun bir şey bakıyorum.