3 defa yaşadım bu sorunu monitör kapanıyor DisplayPort sinyal yok diyor ama arkada müzik çalmaya devam ediyor kasadan kapatıp açıyorum ekran geliyor ama Hz düşüyor ve çok kasıyor oyunlarda da öyle driver sil yeniden kur demeyin güvenli moddada denedim 3 farklı sürüm denedim yine oluyor PCI-e...
2.kez aynı problemi yaşıyorum görüntü gidiyor DisplayPort no signal yazıyor monitör kapanıyor kasadan kapatmadan ekran bir türlü gelmiyor PC'yi açtığımda aşırı kasıyor Hz düşüyor aygıt yöneticisine bakıyorum ilk kod 22 hatası veriyor ekran kartını aktif ediyorum bu sefer de AMD Software...
26.6.4 sürümünü kullanıyorum ama oyunlarda ETS 2 de bile dış kamerada aşırı kasıyor ve takılma yapıyor şu anda yükleyebileceğim bir driver sürümü var mı?
kingston ssd vardı kısa devre yapıp bozulmuştu sonra eski ssd ye windows kurarken paylaştığım resimdeki gibi bir hata almıştım sonra secure boot ayarını other os olarak değiştirince sorunsuz yükledim garantiden yeni gelen ssd yide aynı şekilde şimdi bios güncelliyecem hala other os olarak...
Windows'u daha yeni kurdum, sitelerde gezinirken sürekli ufak ufak takılmalar oluyor; hatta genelde yeni sekme açtığımda yapıyor. SSD daha yeni, bugün Windows kurdum. sistem özelliklerini yazıyorum
RX 6700XT
İ5 12400F
32 GB RAM
Corsair MP600 Pro NH
Sinerji bilgisayardan 8 ay önce kingston renegade 2tb SSD almıştım arızalandı servise gönderdim iade değişim kararı çıkmış fakat benden fiyat farkı teklif ediyorlar ilk başta attıkları WD sn5100 benim SSD nin muadili olmadığı için kc3000 yada 990pro modelini talep ettim fakat çıkardıkları fiyat...
Meslek lisesinde okuyorum bugün ibe sınavı oldum o yüzden yok yazmadılar ama yarın yazarlar mı acaba çünkü benim tam 20 gün özürlü 10 gün özürsüz devamsızlığım var bu yüzden soruyorum.
Bu normalde benim 3 yıl kullandığım SSD'ydi sonra Kingston Renegade modeline geçiş yaptım ama oda 8.ayında bozuldu garantiye gönderdim yenisi gelene kadar bunu kullanacağım ama sistemde sürekli takılma mesela bir işlemi hızlıca yaparken ya da Chrome'da sekme açtığımda stutter yapıyor rahatsız...