12.sınıfım 3 gün staja gidiyorum 2.gün okul şeklinde okuldan geldiğimde 8 saat uyuyup gece uyanıp sabaha kadar oyun oynayıp okula öyle gitmeyi düşünüyorum ben bunu yapıyordum aslında ama tatil girince biraz bozuldu bu düzen şimdi yeniden uygulamayı düşünüyorum hem enerjik giderim çünkü sabahın...
Şu anlık şu üçünü almayı düşünüyorum önerilerinize göre daha eklerim eklerim bu zamana kadar hep araba simulasyonu tarzı oyunlar oynadım mon bazou BeamNG.drive gibi stardew çok övüyorlar Drive beyond Horizons'ta almak istiyorum ama pahalı gibi.
Evet farklı türde oyunlar farkındayım ama biraz uzun soluklu bir oyun bakıyorum. Drive beyond Horizons'ta optimizasyon problemleri var diyorlar tek oynayacam Sistemim ise işlemci i5 12400F RX 6700 XT ekran kartı var. 32 GB RAM var.
Bemngdrive'da 900 saatim var kariyer modunu bitirdim artık mon bazou'dada yaklaşık 400 saatim var ve olmadı tekrar başlamak istiyorum My Summer Car denedim fakat kontrolleri çok kanser ediyor.
özellikle youtube da ve sitelerde gezerken video izlerken yada sitelerde aşağı kaydırırken aşırı kasıyor 32 gb ram var acaba ram yetmiyor olabilirmi dedim imkansız bence uzantılarda reklam engelleyici ve volume master var ama onları kapatıyorum işin bitince hiçbirşey değişmiyor
aldık biz onu çözger raporu 2 sene önce aldık 18 yaşına girince heyete geçti 1.6 egea cross aldık
1771879616
ama benim sorum bu değildi alınca öyle yapmak mantıklı olurmu diye
Merhabalar, 12. sınıf meslek lisesinde okuyorum ve staj görüyorum. Bilişim bölümüyüm. Okul iki gün bile çok sıkıyor; sebebi ise neredeyse hiçbir hocanın ders işlememesi ve yapacak hiçbir şeyin olmaması. Şu an devamsızlığım 10 gün özürlü, 10 gün özürsüz. Tip 1 diyabet hastasıyım. Heyet raporu...
2 ay öncesine kadar Rdr1 satın aldım ve türkçe yama kurdum ama oyun girerken windows defender engelliyor galiba yamayı oyuna giriyorum ama yama çalışmıyor kaspersky plus antivirüs var tam kapatamıyorum windows defenderda aynı şekilde error:4557 hatası alıyorum