Mr_morgan. isimli üyenin son içerikleri

1. Mr_morgan.

Sinerji Bilgisayar Değişim Kararı Çıkan Ürüne Fiyat Farkı İstiyor

wd sn5100 vermek istediler 3240 tl farkla benim ssd daha üst segement ve dram li bende dram li bir ssd istedim durum resimde görüldüğü gibi
  2. Mr_morgan.

Sinerji Bilgisayar Değişim Kararı Çıkan Ürüne Fiyat Farkı İstiyor

Sinerji bilgisayardan 8 ay önce kingston renegade 2tb SSD almıştım arızalandı servise gönderdim iade değişim kararı çıkmış fakat benden fiyat farkı teklif ediyorlar ilk başta attıkları WD sn5100 benim SSD nin muadili olmadığı için kc3000 yada 990pro modelini talep ettim fakat çıkardıkları fiyat...
  3. Mr_morgan.

Salı Günü Yoklama Alınır mı

Aradım açmıyorlar telefonları
  4. Mr_morgan.

Salı Günü Yoklama Alınır mı

Meslek lisesinde okuyorum bugün ibe sınavı oldum o yüzden yok yazmadılar ama yarın yazarlar mı acaba çünkü benim tam 20 gün özürlü 10 gün özürsüz devamsızlığım var bu yüzden soruyorum.
  5. Mr_morgan.

Kioxia Excaria Nvme SSD Sistemde Sürekli Takılma Yapıyor

tam bilmiyorum adını cooler master 650w bronze psu var sistemi aldığımda vardı
  6. Mr_morgan.

Kioxia Excaria Nvme SSD Sistemde Sürekli Takılma Yapıyor

Bu normalde benim 3 yıl kullandığım SSD'ydi sonra Kingston Renegade modeline geçiş yaptım ama oda 8.ayında bozuldu garantiye gönderdim yenisi gelene kadar bunu kullanacağım ama sistemde sürekli takılma mesela bir işlemi hızlıca yaparken ya da Chrome'da sekme açtığımda stutter yapıyor rahatsız...
  7. Mr_morgan.

Durduk Yere Pc Kilitlendi ve Kendini Yeniden Başlatınca Bios Ekranı Geldi

Noldu bilmiyorum PC bir anda internette gezinirken dondu ve kendini yeniden başlattığında BIOS ekranı vardı karşımda ve SSD şu an görünmüyor kendim kapatıp yeniden açtım birazcık siyah ekranda kalıyor sonra yine BIOS menüsüne atıyor SSD Kingston Renegade 2TB SSD'yi alalı daha 8 ay oldu
  8. Mr_morgan.

12.Sınıflara Sınavlardan Sonra Verilen İzin Dilekçesi ile Devamsızlık Girilir mi

Meslek lisesinde okumaktayım ve staj görmekteyim okula haftada 2 gün gidiyorum müdür sınıfa gelip velinizle gelin dilekçe verin demişti şimdi bu dilekçe ile devamsızlık yazılıyor mu yazılmıyor mu bilenleriniz varsa aranızda beni aydınlatabilir mi çünkü benim 16 gün özürlü 8 gün özürsüz yani...
  9. Mr_morgan.

12.Sınıflar İçin Devamsızlık Sorunu

şuan 12.sınıfım ve staj görmekteyim okul haftada 2 gün malum önümüz yks benim toplam 6 gün olmak üzere özürlü 4 gün özürsüz 2 gün devamsızlık hakkım var müdür yks çalışmak isteyenler velilerini getirip haziran ayında okula gelmeyebilir demişti ama haziran ayı 8 gün herkeste getirmiş velisini tek...
  10. Mr_morgan.

Skechers D'lux Walker 2.0 Alınır mı?

Bu ayakkabıyı alacağım amacım rahatlık çünkü hamstring kısalığım var günde 2 km yürüyen biri için nasıldır.
  11. Mr_morgan.

Erkek yürüyüş ayakkabısı önerisi

Şu anki ayakkabım patladığı için yeni ayakkabı alacağım. Günde 2 km civarı yürüyorum. Hamstring kısalığı olduğu için çok kolay ağrıyor ayaklarım, o yüzden ayaklarıma uygun bir şey bakıyorum. çok pahalı olmasın yeter skechers alacaktım uygun beden ayakkabı bulamadım ayak numaram 40.5 veya 41
  12. Mr_morgan.

My Summer Car satsuma hemen aküsü bitiyor

3 defa sıfır akü alıp taktım Mars basarken hemen akü bozuluyor araba çalışmıyorda karbüratör ayarı yaptım ama motordan şangır şangır sesler geliyor.
  13. Mr_morgan.

12. sınıflar için sınavlardan sonra izin verileceği doğru mu?

Sınavları 11 Mayıs ile 18 Mayıs arasına aldılar. Hocanın söylediği şey, haziran ayında okula gelmeyeceksiniz dedi. Yoklama alınmayacakmış galiba, bir izin çıkacakmış galiba. Doğru olabilir mi bu acaba?
  14. Mr_morgan.

Rx6600'e 8000TL Verilir Mi?

vaybe bir zamanlar 3500 tl ye buluyorduk 6600 ikinci elde şimdi o paraya anca 16 gb ddr4 ram alırsın
  15. Mr_morgan.

Erkek yürüyüş ayakkabısı önerisi

Şu anki ayakkabım patladığı için yeni ayakkabı alacağım günde 2 km civarı yürüyorum hamstring kısalığı olduğu için çok kolay ağrıyor ayaklarım o yüzden ayaklarıma uygun bir şey bakıyorum.
Geri