Merhabalar, bilgisayarımdaki tüm sürücüler güncel ve mikrofonlu Anker Q10 kulaklığımı tüm kasa ve monitör jack girişlerine takmama rağmen mikrofon bir türlü algılanmıyor. Görseldeki gibi Usbden jacka dönüştürücü veya Usb bluetooth adaptörü almak sorunu çözer mi, çözmezse siz ne önerirsiniz?
Merhabalar, bilgisayarımdaki tüm sürücüler güncel ve mikrofonlu Anker Q10 kulaklığımı tüm kasa ve monitör jack girişlerine takmama rağmen mikrofon bir türlü algılanmıyor. Görseldeki gibi Usbden jacka dönüştürücü veya Usb bluetooth adaptörü almak sorunu çözer mi, çözmezse siz ne önerirsiniz?
Tamamdır hocam. Peki bilgisayara indirilen driver dosyalarını tutmama gerek var mı yoksa silsem de olur mu? Bir de ne aralıkla driverları güncellememi önerirsiniz? Bu işi kolaylaştırmak için ASUS'un Armory Crate uygulaması var ama okuduğum kadarıyla biraz sıkıntılı bir uygulaymış, bundan dolayı...
Geforce Experience üzerinde hazır sürücüyü kurmuştum diye hatırlıyordum ve bu yüzden hiç orayı kontrol etmeyi gerek bile duymadım ama meğer kurmamışım. Çok teşekkür ederim hocam. Mazur görün bu basit hatamı.
Merhabalar, görev yöneticisine girdiğimde ekran kartını maalesef göremiyorum. Kasanın içine baktığımda kartın fanları dönüyor gözüküyor, yani çalışıyor diyebilirim. Aygıt yöneticisinde ise kart görünüyor ama üstünde eklediğim görseldeki gibi ünlem işareti var. Bu ne anlama geliyor ve bu sorunu...
Merhabalar, ASUS marka bir anakartım var modeli ASUS'un sayfasında buldum. VGA Driver ve SATA hariç bütün driverları indirdim. VGA Driver anladığım kadarıyla dahili ekran kartı kullananlar için, ben ise harici ekran kartı kullanıyorum. Bu driverı yüklemem gerekir mi? Depolama olarak da M2 SSD...
İnşallah memnun kalırsınız hocam. Pek 27 inçe yanaşmadım çünkü 23-24 inç 1080p'ye daha uygun gibi duruyor. İzlediğim bir kaynağa göre 27 inç 1080p'de keskinlik 23-24 inçe kıyasla azalıyor ki düşünce mantıklı olanı da bu gibi.