mrbayaliii isimli üyenin son içerikleri

1. mrbayaliii

Anakartta Bulunan Özellik

Merhaba sol altta bulunan iki özellik aktif edeyim mi etkili olduğunu okudum bilgisi olan varsa sevinirim
  2. mrbayaliii

9070 XT Fiyat Olarak Makul Mü

Vatan bilgisayardan aldım şuan 55 bin olmuş 9 taksit
  3. mrbayaliii

9070 XT Fiyat Olarak Makul Mü

Merhaba xfx 9070 xt peşin fiyatına 9 taksit alınır mı fiyat 45.400
  4. mrbayaliii

Hepsiburada Mağduriyeti

Gece vardiyasında çalışıyorum kardeşim ve annem evdeydi arkadaşlar kargocu sadece beni aramış eve gelip kapımı çalmadan gitmiş iade etmiş ürünü de eve gelse kapıyı çalsa tsmam kargocu haklı zaten ancak eve gelmedi.
  5. mrbayaliii

Hepsiburada Mağduriyeti

Nasıl değil hocam
  6. mrbayaliii

Hepsiburada Mağduriyeti

Merhabalar Hepsiburadan 9 taksit peşin fiyatına almıştım ürünü kargocu beni aramış ancak sonradan gördüm evde olduğum halde yukarı çıkmadı ve gitti ürünü de fikrimi vs sormadan iade talebi oluşturmuş ancak ürünün fiyatı da 10 bin arttı ne yapıcam bilemiyorum. Fikri olan varsa yardımcı olursa çok...
  7. mrbayaliii

❌İndirim Bitti! Asus Dual Geforce RTX 5060 Ti 16gb Gddr7 🔥🔥 34.291tl

Ayıptır insanlar sistem kurmaya çalışıyor bu zordu dönemde sizde 5080 var yetmiyor mu
  8. mrbayaliii

Ekran Kartı Konusunda Yardım

Ben 42 bine aldım ekran kartını peşin fiyatına dokuz taksit diğer bileşenler Ryzen 77800x3d 32 gb cl 30 DDR 5 ram 6000 mhz
  9. mrbayaliii

Ekran Kartı Konusunda Yardım

Merhaba xfx 9070 xt 16 gb aldım ancak 5070 ti son gelişen olaylardan sonra baya bi avantajlı oldu 2. El piyasasını da düşünürsek sizce iptal edip beklesem mi 5070 ti için yoksa bu kart ile devam mı İyi akşamlar
  10. mrbayaliii

Ekran Kartı ve Sistem Hakkında

Herhangi bir vatan mağazasına gidince onlar ilgilieniyor
  11. mrbayaliii

Ek olarak Psu önerebilir misiniz?.
  12. mrbayaliii

Peşin fiyatına 9 taksit çektım hocam. Ram patriot 16gb 2 tane işlemci de Ryzen 7 7800x3d sistem nasıl sizce öneri var mı
  13. mrbayaliii

Radeon RX 9070 XT Fiyat Karşılaştırması

Sıkıntı valla piyasa dün ram aldım patriot 32 gb 28.5 tuttu 1 hafta önce iki tanesi 27 bin her geçen gün artıyor.
  14. mrbayaliii

Hocam amd yeni zam kapıda ne yapmak lazım piyasada malum
  15. mrbayaliii

Merhaba pazarlıkla bu ürünü mü alsam bu ürün sıfır yoksa 7 bin cıvarı fiyat farkı ile internetten mi alsam bilemedim
Geri