mrboldenon isimli üyenin son içerikleri

1. M

Alacağım Parçalar uyumlu mu

Sağol bu arada önerin için
  2. M

Vade farksız aramıyorum şu anda
  3. M

Kanka sistem aşırı uygun ama taksitleri yazıyor mu belli bir yerde?
  4. M

Arkadaşlar şu anda 6750 XT DDR 5 sistem topluyorum parçalar uyuşuyor mu ve sistem uygun mu diye bakarsanız sevinirim. Bu fiyatlar 3 taksit fiyatları RX 6750 XT - 12500 R5 7500 F - 6500 BIOSTAR B650mpe Pro - 4400 Goodram 1 TB SSD 5000-3200 - 2400 LPG Lancer 16-16 32 GB RAM 5600 - 4400 Gamepower...
  5. M

❌İndirim Bitti! ASUS ROG Strix Scope II NX TR Q Snow Switch [ 3.599 TL - > 2566 TL ]

Ben gençer gamingden almıştım baya işlemleri yaptım klavye işlemi çıkmadı yardımcı olursan sevinirim
  6. M

❌İndirim Bitti! ASUS ROG Strix Scope II NX TR Q Snow Switch [ 3.599 TL - > 2566 TL ]

Reis bu önceki senenin kampanyası olması lazım ben de sazan gibi atlayıp aldım sanırsam bu sene sadece cpu psu ve soğutma ürünlerinde geri ödeme var bu klavyenin geri ödemesini yapamadım 1720898081 Kanka bu kampanya önceki seneye ait bende sazan gibi atlayıp aldım geri ödeme alamadım bu sene...
  7. M

ASUS PROMOSYON TALEBİ ACİL YARDIM

Selam arkadaşalr şu anda asusdan Gençer Gamingden almış olduğum ASUS ROG STRIX SCOPE IINX SNOW MEKANİK SWITCHAURA SYNC ürününün promosyonunu geri talep etmeye çalışıyorum ancak, Promotional Product Serial yazan yere ürünün kodunu yapıştırdığım zaman kabul etmiyor ben mı yanlış yapıyorum Asusun...
  8. M

ASUS ROG STRIX Scope blue switch vs SteelSeries Apex 9 mini RGB optik switch

Sizce hangi klavye 2 üründe 3200 TL hangisi iyiyse onu alacağım ve ayrı olarak başka bir öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Geri