mrcei isimli üyenin son içerikleri

1. M

⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

Konu harika hocam, takipteyim. Özellikle amiral gemilerini taksitle yakalarsak harika olur.
  2. M

🔥İndirim Kaft Unisex Çapraz Mini Çanta, Vaantha, Tar. 1785 TL

Lazımdı böyle bir çanta, aldık bakalım. Teşekkürler.
  3. M

REDMAGIC 11 Pro 59.999 TL. ilk kez sıvı soğutma kullanım ve oyunculara Özel

Aslında alınabilir ve yıllarca kullanılabilir. İlla alıp oyun oynanmak zorunda değil. Donanımı cidden çok güzel.
  4. M

🔥İndirim GANK İNDİRİMLERİ 250tl tekrardan)

L8 olanlar 1khz, sadece pro olanı 8khz
  5. M

🔥İndirim GANK İNDİRİMLERİ 250tl tekrardan)

L7 air aldım bende, gayet hoşuma gitti. Şimdi Kaplan300 kodu aktif, L8 air alıp denemek istiyorum açıkçası.
  6. M

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Happy hour bitti mi? Bende görünmüyor.
  7. M

🔥İndirim Nothing Phone 3 12/256 39.999 TL

Çok iyi duruyor fiyatına göre.
  8. M

❌İndirim Bitti! Machenike L7 Air Tri-Mode 4K PAW3395 Mouse 1.250 TL Yeniden

Bende aldım 1249tl oluyor dostlar yine.
  9. M

Site gitti, alamıyorum hiç bir şey.
  10. M

❌İndirim Bitti! Roborock Q Revo Max V Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge 29.999 TL

Hocam ben bunu iptal edip hb den X40 ultra ya döndüm. Düşünürseniz güzel indirimde o da.
  11. M

❌İndirim Bitti! Roborock Q Revo Max V Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge 29.999 TL

Gece 30k ya 1.5k vermişti tık hızında kuponlarda ondan almıştım bende.
  12. M

Sanmam, satan roborock türkiye. Direk kendisi satıyor firmanın.
  13. M

100tl'lik daha ürün ekleyip 1500tl kupondan faydalanabilirsiniz. 28700'e geldi, Çok teşekkürler.
  14. M

🔥İndirim Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor 6199 TL

Dostum daha fazla konuşma istersen, haklı değilsin yani. Fps oyuncusu alır zaten bunu, ne 2k falan karıştırıyorsun.
  15. M

Kulaklık ve klavyeyi çektim bakalım. 53mm güzel duruyor, hiç inceleme göremedim ama daha önce aldığım havit ürünleri pişman etmedi. Umarım yine aynısı olur.
Geri