mrcn0151 isimli üyenin son içerikleri

1. M

R5 7500F RTX 4060 Ti sistemde oyun oynarken sürekli drop giriyor

Son 1 haftadır bu olay başıma geliyor kasma FPS düşüklüğü değil de sanki arka planda bir işlem yapan uygulama var gibi kasıyor, yani oyuna girdikten sonra oyun içerisinde ki tüm grafikleri yükleyene kadar kasıyor sonrasında düzeliyor. Ama tek tük kasmalar devam ediyor. Render alıyor gibi videoda...
  2. M

ESP Mousepad kararsız kaldım

evet rank takılıyorum 1740353384 peki wrait sprit of aim speed mi bu tang dao mu?
  3. M

bunu izlemiştim hatta blade y mp sini aldım ancak alışamadım iade ettim
  4. M

Hemen birinci ürünü atıyorum. Bu ikinci ürün. Çıktığım fiyat bunlar zaten sitede ki en pahalı MP'ler yoğunluklu FPS oyuncusuyum Klasse kullanıyorum ama artık MP'yi değiştirmem gerekiyor Speed biraz fazla Control'un biraz daha az olduğu MP istiyorum bu ikisi arasında hangisini önerirsiniz...
  5. M

Yardım Ss sonar mikrofon delay sorunu

Merhaba sonar kullanıcısı olup da fark etmeyen çok az kişi vardır diye düşünüyorum aktif Nova 5 kullanıcısıyım sonar üzerinden mikrofon için herhangi bir özellik aktif ettiğimde (gürültü temizleme vs) mikrofon ses iletim süresi çok fazla artıyor 200 ms tahminim var delaylı geliyor yani bunu...
  6. M

SS Nova 5 Wireless ve Bluetooth sorunu

cevabınız için teşekkürler fakat sorunumu anlamadınız ben ikisini bir anda kullanmak istemiyorum zaten hocam. Sorunum şu bt ye geçip çağrıda konuşurken gerekli konuşmam bittiğinde görüşmeyi kapatmak istemiyorum görüntülü konuşuyorum mesela bt den pc ye geçiş yapma tuşuna bastığımda çağrıyı...
  7. M

SS Nova 5 Wireless ve Bluetooth sorunu

Yeni Nova 5 satın aldım uygulamasını telefona da PC'ye de indirdim PC'ye dongle ile bağladım Wireless üzerinden çalışmakta mobilde ise haliyle Bluetooth da fakat sorun şu. PC de kullanırken ve Bluetooth ile Mobile bağlıyken telefona çağrı geldiğinde çağrının geldiğini gösteriyor tuş ile anında...
  8. M

Yardım Asus tuf a15 laptoptan samsung g3 e hdmi ile 144 hz nasıl verebilirim

144 vermiyor kral display port ile pc de oynadıgım 144 ile laptoptakinden fark var
  9. M

Yardım Asus tuf a15 laptoptan samsung g3 e hdmi ile 144 hz nasıl verebilirim

Merhaba başlıktaki gibi ASUS TUF A15 laptop kullanmaktayım PC'den sonra laptopa geçtim ama haliyle ekran büyüklüğü bana az geldi PC monitörünü laptopa bağlıyorum fakat 144 Hz vermiyor laptopta DP port yok monitör 1.4 HDMI destekliyor kabloyla bağladığımda monitör galiba 120 veriyor 144...
  10. M

Öneri 1500 tl kulaklık önerisi kablosuz/kablolu

SteelSeries Arctis 3
  11. M

Yardım Asus Tuf a15 ram takviyesi

laptopum da bu ram mevcut 8 gb ram takviyesi yapacağım hangi rami almam gerekiyor.
  12. M

Yardım Asus Tuf A15 ram takviyesi

laptopum da bu ram mevcut 8 gb ram takviyesi yapacağım hangi rami almam gerekiyor.
  13. M

Rtx 3050 li sistemim düşük performans veriyor.

İyi akşamlar, ASUS A15 kullanıcısıyım. Oyunların neredeyse hepsinde düşük FPS alıyorum. Ben bu işi anlamadım RTX 3050 M var ama CS:GO'da bile 150 FPS'in üstüne çıkamıyorum, o da AWP lego haritasında, siz düşünün. Sistemimde bir sorun olduğunu düşünmekteyim ve bilen arkadaşlardan yardım...
Geri