MrCodeX isimli üyenin son içerikleri

1. MrCodeX

🔥İndirim Havit 360mm Beyaz Sıvı Soğutucu 🔥2.343₺ (Dip Fiyat)

+ Bende phantom spirit var ama sistem beyaz olduğu için beyaz kaliteli bir sıvı soğutma lazım
  2. MrCodeX

🔥İndirim Asrock X870 Pro RS Wi-Fi Anakart 10.500 TL (TEŞHİR)

Ben 10k'ya aldım 5 ay olacak galiba
  3. MrCodeX

🔥İndirim Razer Viper V3 HyperSpeed esports fare 2321₺🔥

Dongle ile 8k Hz ama kutu da dongle yok o ayrı. yaklaşık 1.5+ yıl oldu galiba kullanıyorum sorun yok
  4. MrCodeX

Ryzen 7 7800X3D İşlemci Sahte Mi ?

Sonraki revizyonlarda değişiklik yapabiliyorlar
  5. MrCodeX

Ryzen 7 7800X3D İşlemci Sahte Mi ?

sıkıntı yok. Benim işlemcide de pin yok o kısımlarda
  6. MrCodeX

Ekran kartı driver yüklerken sorun ?

Pc açılmıyormu yoksa görüntü mü yok? hdmi yada dp kablo hangini kullanıyorsan çıkart ve ekran kartında farklı bir slot varsa oraya tak olmazsa psu güç tuşunu kapat art arda güç tuşuna 20 kez vs bas sonra güç tuşunu geri aç ve pc çalıştır. Olmazsa bios pilini çıkart üstte yazdığım aynı adımı...
  7. MrCodeX

Ekran kartı driver yüklerken sorun ?

Driverı sil tekrar yükle. Bu program ile sil ve amd'nin sitesinden tekrar driverı indir. https://www.amd.com/en/resources/support-articles/faqs/GPU-601.html Eğer sorun çözülmezse kart güç kablosunu görüntü kablonu kontrol et. Yine sorunun çözülmezse ekran kartlarında bios switch tuşu olur pc...
  8. MrCodeX

Yardım Rtx 5080 PSU kablosu yeterli mi?

Şuan elimde 1080 monitör var. Karta yük binmez o kadar da sıkıntı çıkmasın fiyat tuzlu..
  9. MrCodeX

Oc gerek yok zaten de Nvidia 600w öneriyor diye yazılmış kartın güç tüketimi 360 galiba
  10. MrCodeX

İyi akşamlar arkadaşlar. Galax rtx 5080 ex gamer Kart için High Power Performance Series 850W GOLD PSU yeterli olur mu kablo da 450w yazıyor
  11. MrCodeX

Battlefield™ 6 Kasım indirimi!

Crack çıktı zaten. Yakında online crackta yapabilirler sunucu ile
  12. MrCodeX

GALAXY WATCH 7 ALINIR MI?

Şu ana kadar bir sorun yaşamadım
  13. MrCodeX

Yeni Aldığım Sapphire Nitro+ RX9070 Elran Kartı Kasmaya Sebep Oluyor.

occt psu testinde pc kapanıyorsa büyük ihtimalle psu sıkıntılı zaten. Güç limiti veriyorsun ama stabili yakalaman lazım yoksa hata, siyah ekran alman çok normal. Güç kablosu sorunlu yada psu yetmiyor. Amd de çökme ve wattman hatalarında psu'dan da kaynaklı sorunlar olabilir. 3 ayrı pcie...
  14. MrCodeX

Galax Geforce RTX 5070 Ti Alınır mı ?

galax bazında konuşuoyrsunda zaten 5070ti kartlar 40k'dan başlıyor yine fiyat farkı 10k. Ben aşırı fazla pubg oynayan biriyim ama bu oyunda nvidia kartlar daha akıcı oynatıyor fpsim yüksek ama akıcılık 0. %lik fpsler sıkıntılı
Geri