MrCodeX isimli üyenin son içerikleri

1. MrCodeX

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Kod geldi indiriyorum bakalım nasıl
  2. MrCodeX

Yeni pc belirli bir zaman olmadan aralıklarla restart atıyor

Memtest yaptın me belki ramler sorunlu. Bir ara bende de oluyordu memtest yaptım ramler sorunlu dedi ama bios sürümü beta imiş yeni sürüm bios indirdim sorun çözülmüştü. İlk önce güncel değilse bios güncelle sonra memtest yap
  3. MrCodeX

S25 ULTRA VS IPHONE 17

En son liquid glass kapatılmıyordu yoğunluğu azaltılıyordu diye biliyorum.
  4. MrCodeX

S25 ULTRA VS IPHONE 17

Altın alsaydın keşke 🙂
  5. MrCodeX

S25 ULTRA VS IPHONE 17

iPhone kullanan birçok kişi telefonun içindeki işlemcinin adını bile bilmiyor. Zamanında bir telefoncuda çalışıyordum. O dönem iPhone 13 Pro Max yeni çıkmıştı. Genç yaşlı birçok kişi iPhone almak için geliyordu. Neden iPhone alıyorsun? Ben iPhone alacağım diyor. Neden diye sorunca da cevap şu...
  6. MrCodeX

S25 ULTRA VS IPHONE 17

İşlemci olarak iki cihaz da neredeyse aynı seviyede sayılır. Birinde tek çekirdek performansı biraz daha iyi, diğerinde ise çoklu çekirdek performansı biraz daha önde ama aradaki fark çok büyük değil. S25 Ultra’nın ekran çözünürlüğü ve piksel yoğunluğu daha yüksek. Ayrıca pil ömrü de genelde...
  7. MrCodeX

S25 ULTRA VS IPHONE 17

17 al yazanları engelle
  8. MrCodeX

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro Faker Edition - 5.772 TL - Amazon Depo

Zevkler ve renkler... Ben ortalama o kadar alıyorum ama bu tür şeylerden kısmıyorum çünkü başka eğlencemiz yok
  9. MrCodeX

❌İndirim Bitti! Kioxia 2 Tb Ssd 7699TL

Teşekkür ediyorum samsung 980 pro var zaten windows kurmuşum. Ekstra disk yok oyun indiremiyorum tüm oyunları oraya alırım. Ekstra bir hdd var bazı oyunlar oynanmıyor onda
  10. MrCodeX

❌İndirim Bitti! Kioxia 2 Tb Ssd 7699TL

dram yok galiba alınır mı 1770620961 aldık bakalım
  11. MrCodeX

🔴Temu & SHEIN Yurt Dışı Kategorisi kapatıldı !

Çok yaşa recebisland
  12. MrCodeX

YILDIRIM ÇARPINCA PC KAPANIYOR

thor inmiş olabilir
  13. MrCodeX

❌İndirim Bitti! Defacto Deri Ceket 🔥899₺

Ürün linki nerde? 1768156169 https://www.hepsiburada.com/defacto-siyah-slim-fit-dar-kesim-dik-yaka-fermuarli-astarli-mevsimlik-hafif-ince-suni-deri-mont-ceket-c5632ax24au-p-HBCV00006ZCPGH?magaza=DeFacto
  14. MrCodeX

Komili Ayçiçek Yağı Dar Ağız, Pet Şişe, 4 Lt (2 paketi) 700TL

heryerde tarım kredi marketi yok
  15. MrCodeX

🔥İndirim Havit 360mm Beyaz Sıvı Soğutucu 🔥2.343₺ (Dip Fiyat)

+ Bende phantom spirit var ama sistem beyaz olduğu için beyaz kaliteli bir sıvı soğutma lazım
Geri