MrCodeX isimli üyenin son içerikleri

1. MrCodeX

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro Faker Edition - 5.772 TL - Amazon Depo

Zevkler ve renkler... Ben ortalama o kadar alıyorum ama bu tür şeylerden kısmıyorum çünkü başka eğlencemiz yok
  2. MrCodeX

❌İndirim Bitti! Kioxia 2 Tb Ssd 7699TL

Teşekkür ediyorum samsung 980 pro var zaten windows kurmuşum. Ekstra disk yok oyun indiremiyorum tüm oyunları oraya alırım. Ekstra bir hdd var bazı oyunlar oynanmıyor onda
  3. MrCodeX

❌İndirim Bitti! Kioxia 2 Tb Ssd 7699TL

dram yok galiba alınır mı 1770620961 aldık bakalım
  4. MrCodeX

🔴Temu & SHEIN Yurt Dışı Kategorisi kapatıldı !

Çok yaşa recebisland
  5. MrCodeX

YILDIRIM ÇARPINCA PC KAPANIYOR

thor inmiş olabilir
  6. MrCodeX

❌İndirim Bitti! Defacto Deri Ceket 🔥899₺

Ürün linki nerde? 1768156169 https://www.hepsiburada.com/defacto-siyah-slim-fit-dar-kesim-dik-yaka-fermuarli-astarli-mevsimlik-hafif-ince-suni-deri-mont-ceket-c5632ax24au-p-HBCV00006ZCPGH?magaza=DeFacto
  7. MrCodeX

Komili Ayçiçek Yağı Dar Ağız, Pet Şişe, 4 Lt (2 paketi) 700TL

heryerde tarım kredi marketi yok
  8. MrCodeX

🔥İndirim Havit 360mm Beyaz Sıvı Soğutucu 🔥2.343₺ (Dip Fiyat)

+ Bende phantom spirit var ama sistem beyaz olduğu için beyaz kaliteli bir sıvı soğutma lazım
  9. MrCodeX

🔥İndirim Asrock X870 Pro RS Wi-Fi Anakart 10.500 TL (TEŞHİR)

Ben 10k'ya aldım 5 ay olacak galiba
  10. MrCodeX

🔥İndirim Razer Viper V3 HyperSpeed esports fare 2321₺🔥

Dongle ile 8k Hz ama kutu da dongle yok o ayrı. yaklaşık 1.5+ yıl oldu galiba kullanıyorum sorun yok
  11. MrCodeX

Ryzen 7 7800X3D İşlemci Sahte Mi ?

Sonraki revizyonlarda değişiklik yapabiliyorlar
  12. MrCodeX

Ryzen 7 7800X3D İşlemci Sahte Mi ?

sıkıntı yok. Benim işlemcide de pin yok o kısımlarda
  13. MrCodeX

Ekran kartı driver yüklerken sorun ?

Pc açılmıyormu yoksa görüntü mü yok? hdmi yada dp kablo hangini kullanıyorsan çıkart ve ekran kartında farklı bir slot varsa oraya tak olmazsa psu güç tuşunu kapat art arda güç tuşuna 20 kez vs bas sonra güç tuşunu geri aç ve pc çalıştır. Olmazsa bios pilini çıkart üstte yazdığım aynı adımı...
  14. MrCodeX

Ekran kartı driver yüklerken sorun ?

Driverı sil tekrar yükle. Bu program ile sil ve amd'nin sitesinden tekrar driverı indir. https://www.amd.com/en/resources/support-articles/faqs/GPU-601.html Eğer sorun çözülmezse kart güç kablosunu görüntü kablonu kontrol et. Yine sorunun çözülmezse ekran kartlarında bios switch tuşu olur pc...
Geri