MrCodeX isimli üyenin son içerikleri

1. MrCodeX

AMD Ekran Kartı Karıncalaşma ve Siyah Ekran

Chromeium tabanlı tarayıcılardan dolayı olabilir. Başka bir tarayıcı da denedim mi Driver güncelleme notlarına bak orda sorunlar da yazıyorlar eğer ki sorun yazıyorsa eski sürüme geç yada yeni sürüm bekle.
  2. MrCodeX

Lego Batman ve Mafia The Old Country Kırıldı 🔥

Onu bilmiyorum 1-2 sayfa voices'ın yaptığını atmış
  3. MrCodeX

Onda hypervısor crack var şuan. önceden o da yoktu yavaş yavaş hallediyorlar
  4. MrCodeX

An itibariyle voices38 oyunları kırmış bulunmakta büyük adam vesselam. Bu gidişle firmalar denuvo koymayı kesebilir Özellikle ac oyunları... Yeni çıkacaklardan 007 First light'ın çıkmasına 5 gün var ve denuvo eklediler umarım ilk gün kırılır ve bu saçma koruma sistemine kimse para vermez.
  5. MrCodeX

🔥İndirim Solo Tuvalet Kağıdı Bambu Katkılı 16'lı ( 2 Katlı ) - 89₺

1 hafta önce de aynı fiyattı 4 paket almıştım
  6. MrCodeX

Amd Ryzen 7 9800x3d Yanıyor.

r5 5600 ile kullanıyordu arkadaşım 60-70 derecelerdi. Occt testi çok önemli değil oyunlarda sıkıntı var mı
  7. MrCodeX

🔥İndirim Samsung 990 Pro 1 Tb 9000 Tl

Faizsiz 12 taksitede bunu almıştım :D
  8. MrCodeX

🔥İndirim Belkin 60w Type C Şarj Kablosu 2 Adet 305₺

Ben bu kabloyu değil de baseus kullanıyorum razer mouse sıkıntı olmadı şu anlık. Type-c to type-c
  9. MrCodeX

Öneri Hangi Assassin's Creed'i Oynamalıyım?

Origins görevleri sıkıcı ama ortam çok iyi. Valhallayı ac oyunları gibi bir yapım değil ama zevkli sıkılmadan oynamıştım dlc'yi çok beğenmedim.
  10. MrCodeX

Ryzen 7 7800X3D vs Ryzen 7 9700X

Bazıları 4k 2k da fark yok diyor tamamen yanlış. Özellikle l3 önbellek kullanan, işlemci bazlı multiplayer oyunlarda vs daha iyi performans alırsın. Hikayeli oyunlarda da fsr açtığın zaman çözünürlük düşer burda yine işlemci güçlü olması lazım saf 2k, 4k oynamıyorsun çünkü. Sırf oyun odaklı...
  11. MrCodeX

ASROCK X870 Pro RS WiFi 10.999TL

Bios güncellemesi harici bir şey yapmadım
  12. MrCodeX

ASROCK X870 Pro RS WiFi 10.999TL

Hocam bende aynı işlemci var sorun yaşamadım memnunum 1777809980 Ki bu anakart yeni çıkmıştı aldığım zaman. yine bu fiyata almıştım
  13. MrCodeX

PUBG PC Harita seçme özelliği geliyor!

Bazı haritalar çok kötü seçim süper olur 1777467078 Oyun baya aktif oynanıyor öyle bir şey olmaz bence.
  14. MrCodeX

Arayüzde Bile Donma Kasma Sorunu?

SSD de problem olabilir mi ssd testi yaptınız mı
Geri