MrCodeX isimli üyenin son içerikleri

1. MrCodeX

AMD vs NVIDIA Yaşadığınız Problemler (Tartışma Yok)

Rgb uygulamasını indirdiğimde wattman hatası veriyordu da kullanmıyordum
  2. MrCodeX

AMD vs NVIDIA Yaşadığınız Problemler (Tartışma Yok)

rx480 rgb sorunları rx580 ısınma ve wattman rx6600 birkaç kez driver kayboldu + freesync açınca hz düşmesi rx6800 birkaç kez driver kayboldu + freesync açınca hz düşmesi + Geç driver güncellemeleri rtx 5080 bir ara oyun içinde fg açamıyordum windows oyun modu ile alakalıymış saçma bir şekilde +...
  3. MrCodeX

🔥İndirim RAZER BLACKSHARK V2 HYPERSPEED 3426TL SADECE BALIKESİR (TEŞHİR)

Çok kaliteli ve rahat ama dongle bozulmuştu bende. Kablolu ve Bluetooth çalışıyor şuan.
  4. MrCodeX

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 PRO Amazonda - 5.068 TL (Fiyat Sürekli Değişiyor)

Bende var güzel 8k Hz dongle ile kullanıyorum. Ama ağır mouse sevmiyorsan alınmaz pille çalışıyor çünkü
  5. MrCodeX

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

Kod geldi indiriyorum bakalım nasıl
  6. MrCodeX

Yeni pc belirli bir zaman olmadan aralıklarla restart atıyor

Memtest yaptın me belki ramler sorunlu. Bir ara bende de oluyordu memtest yaptım ramler sorunlu dedi ama bios sürümü beta imiş yeni sürüm bios indirdim sorun çözülmüştü. İlk önce güncel değilse bios güncelle sonra memtest yap
  7. MrCodeX

S25 ULTRA VS IPHONE 17

En son liquid glass kapatılmıyordu yoğunluğu azaltılıyordu diye biliyorum.
  8. MrCodeX

S25 ULTRA VS IPHONE 17

Altın alsaydın keşke 🙂
  9. MrCodeX

S25 ULTRA VS IPHONE 17

iPhone kullanan birçok kişi telefonun içindeki işlemcinin adını bile bilmiyor. Zamanında bir telefoncuda çalışıyordum. O dönem iPhone 13 Pro Max yeni çıkmıştı. Genç yaşlı birçok kişi iPhone almak için geliyordu. Neden iPhone alıyorsun? Ben iPhone alacağım diyor. Neden diye sorunca da cevap şu...
  10. MrCodeX

S25 ULTRA VS IPHONE 17

İşlemci olarak iki cihaz da neredeyse aynı seviyede sayılır. Birinde tek çekirdek performansı biraz daha iyi, diğerinde ise çoklu çekirdek performansı biraz daha önde ama aradaki fark çok büyük değil. S25 Ultra’nın ekran çözünürlüğü ve piksel yoğunluğu daha yüksek. Ayrıca pil ömrü de genelde...
  11. MrCodeX

S25 ULTRA VS IPHONE 17

17 al yazanları engelle
  12. MrCodeX

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro Faker Edition - 5.772 TL - Amazon Depo

Zevkler ve renkler... Ben ortalama o kadar alıyorum ama bu tür şeylerden kısmıyorum çünkü başka eğlencemiz yok
  13. MrCodeX

❌İndirim Bitti! Kioxia 2 Tb Ssd 7699TL

Teşekkür ediyorum samsung 980 pro var zaten windows kurmuşum. Ekstra disk yok oyun indiremiyorum tüm oyunları oraya alırım. Ekstra bir hdd var bazı oyunlar oynanmıyor onda
  14. MrCodeX

❌İndirim Bitti! Kioxia 2 Tb Ssd 7699TL

dram yok galiba alınır mı 1770620961 aldık bakalım
  15. MrCodeX

🔴Temu & SHEIN Yurt Dışı Kategorisi kapatıldı !

Çok yaşa recebisland
Geri