MrCrzy isimli üyenin son içerikleri

1. M

Öneri Bütçeni söyle alman gereken Laptobu Öğren

27k bu sanırsam 25k ya adam akıllı laptop kalmamış bütçeyi 30k ya çıkarsam ne önerebilirsiniz? bana göre pubg gibi ağır oyunları rahat oynatıyorsa aşırı ısınma vs. yoksa yeterlidir. düzeltme: watt değeri 60 az değilmi?
  2. M

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

ısınma sorunları vs. varmıdır birde 3050 4gb 85w pubg, valorant, cs gibi oyunlar için yeterlimidir? laptopu arkadaşım için arıyorum ve performanslı bir cihaz olsun isterim benim kullanığım laptop rtx 4050 105w 6gb ve pubg gibi büyük bir oyunda 60-120 arası ffps alabiliyorum.
  3. M

Öneri Bütçeni söyle alman gereken Laptobu Öğren

25-30k bütçe ile oyun için ne önerebilirsiniz
  4. M

Öneri Bütçenizi Söyleyin Laptop önereyim (2)

20-25k bitçe ile alınabilecek en iyi laptop hangisidir oyun ve iş için kullanılacak
  5. M

Laptop'um için bu Ram uyumlu mu??

Lenovo loq 15IAX9 laptop aldım Ram'i 8gb SO-DIMM 4800mhz, boş slotu var ve Ram'i 16 ya yükseltmek istiyorum en ucuza bu Ram'i buldum sıkıntı çıkarmı ya da uyumsuzluk olurmu?
  6. M

30-32k ya kadar laptop önerebilir misiniz?

https://amzn.eu/d/igOyqRG 32k ya 13. Nesil i5 olanıda var ama buda alınabilir
  7. M

2 laptop arasinda kaldim yardim edermisiniz

Pek fark yok gibi ama bunun işlemcisi daha hızlı https://amzn.eu/d/igOyqRG
  8. M

🔥İndirim LENOVO LOQ 4050 LAPTOP 23K

Bu laptop en az iki ram slotuna sahip ekstra ddr5 ram eklenebilir
  9. M

Windows 10 bilgisayar açılıyor ancak windows açılmıyor

Tek çare bu madem yapacak bir şey yok ondan önce teknik servise yollasammı diye düşünüyorum diğer donanımlardan kaynaklanan bir sorun olabilir mi diye
  10. M

25k bütçeye göre render ve oyun için bu laptop iyi mi??

Render ve oyun için kullanacağım, aldıktan sonra 8gb ram ekleyip win 11 pro yüklemeyi planlıyorum, sizce bu laptop iyi mi? daha iyisi varmı?
  11. M

İkisinide çıkarıp tekrar taktım fiziksel bir hasar göremedim kendi kendine bozulma ihtimali varmı, hdd çıkartıp denedim hala win açılmıyor
  12. M

Hdd Peki, bunun olmasının sebebi nedir anlayamadım aktif kullanıyordum bi anda gitti
  13. M

110 gb ssd ve 2tb hdd
Geri