telefonu koymadığım için sözlü muamele yaptılar onların derdi kopyayla ama saatte dediğim gibi kopyaya ait bir şey yok telefonda da yok kalem kutusunda da yok
kardeşim benim telefon yok bak telefon yok saat var saat bak mi band 6 varya bileklik saatte değil ben sınavı yaparken hoca geldi bileğimde gördü saati sonra benden istedi ve ben verdim bak telefonu değil telefon zaten üzerimdede değil
1672760542
yapıldı babamı aramışlar ve demişler ki...
sıranın altı ne alaka bilader ben kopya çekmek istesem o saati bileğimde mi tutarım avucumun içine alırım öyle bakarım adam bileiğimde duran saati istedi
1672760232
hayır hiçbir şekilde yok ben müdüre saati baştan aşağıya tüm özelliklerini gösterdim müdür inandı ama müdür yardımcısı inanmadı...
telefonla yakalanmadım telefon çantamdaydı benim saatimi aldılar saatte kopya da yoktu telefon nerede deyince bende çantamda dedim sonra senin yanında telefon vardır sen akıllı çocucuksun benim yanıma telefonla gelmeyeceksin ya dedi resmen yanımda telefon yokken bana sınavda telefondan kopya...
Simdi hoca sinifa geldi ve uyari yapmadan saat vb. seylerinizi cikarin demeden sinavi baslatti ve benim dalginligimla saat bilegimde kalmis sirf unutmakla. Sonra hoca 10 dk sonra saatimi aldi sinav cikisinda saatimle beni mudur yardimcisina getirdi ve bana kopya muamelesi yaptilar. Saat Mi Band...