mreypiyo44TR isimli üyenin son içerikleri

1. M

ISDone.dll hatası nasıl çözülür?

Arkadaslar sa, Uncharted 4 kurarken şu şekil bir hata alıyorum YouTubedan başka forumlardan vs. baktım denedim bir takım şeyler ama düzelmiyor ne yapmam lazım?
  2. M

Red Dead Redemption 2 Activation Required hatası

Arkadaşlar selamun aleykum parasızlıktan rdr2yi crack indirdim oyunu açarken activation required hatası veriyor nasıl düzeltebilirim. Ayrıca windows 11 de oyun crackte açmayabiliyormuş ne yapmam lazım?
  3. M

God Of War Ragnarok Neden Oyundan Atıyor

Arkadaşlar selamun aleykum bir sorum olacak god of war ragnarok fotoğrafını attığım şeklide oyundan atıyor(oyunu 8 saat sorunsuz ve akıcı oynadım, crackli değil) daha sonra sürücüler ile ilgili olabilir mi diye düşünüp hangi sürücülerin güncel olup olmadığına baktım bazıları güncel değil...
  4. M

Farklı marka iki ram laptopta uyumlu çalışır mı?

sistem 32x2 şeklinde kaul ediyor 40 biraz abartı oldu 32 bile çok fazla ama yükseltmişken 16 yerine 32 veya üstü yapmak istedim dediğiniz şekilde o ramden iki tane alıp diğerinide satarsam daha iyi olur daha uyguna gelir oneriniz için teşekkürler
  5. M

Farklı marka iki ram laptopta uyumlu çalışır mı?

şuanda bilgisayarda Micron MTC4C10163S1SC48BA1 8 GB DDR5 4800 MHz CL40 Notebook Ram var boş slota Transcend JM4800ASE-32G 32GB DDR5 4800Mhz CL40 1.1V Notebook Ram takarsam uyumlu çalışırlar mı (bütün özellikleri aynı sadecee marka ve ram kapasitesi farklı)
  6. M

God Of War Ragnarok Oyundan Atıyor (Laptop)

sıcaklık çok yüksek değil şuan açıp baktım, oyunu açıp oyundan atana kadar gpu max 45 oluyor birkaç saat oynasam 65-70 civarında oluyor tabi ama hiç aşırı yüksek olmadı.
  7. M

saol kardeşim 32 ye yükselticem yakın zamanda sorunun asıl kaynağının ramdan mi başka bir sebepten mi kaynaklandığını merak ediyordum bitane yabancı youtube sayfasında aynı sorunu yaşayan biri genel sesi kapatınca düzeldiğini vs söylemişti yapan kişilerde işe yarıyo falan demişti denedim bende...
  8. M

Arkadaşlar merhaba, RTX 4050 6GB, 1TB SSD, 8 GB RAM, i5 13. nesil, bir laptopa sahibim God Of War Ragnarok oyununu 8 saat sorunsuz bir şekilde oynadım. Fakat oyun içinde atreus ve rüyasındaki kızla bir obruğa yaklaştığımda ekran donuyor ve ardından masaüstün gönderiyor(grafik ayarları vs en...
Geri