Yani adamlar bildiğin daha iyi lisans vermişler. Mak key dediğim hani ucuz sitelerde satılanlar ortak lisans olur ya güvenilir olmaz (tam ney bende tam bilmiyorum kusura bakmayın) ondan korkuyordum sadece "ucuz lisans aldım PC yi 50 kişi kullanıyoruz kanka" muhabbeti olur ya o tarz biseyden...
Hocam konudan biraz bağımsız ama havit kb884l klavyesi malzeme kalitesi sağlamlık gibi özelliklerde nasıl yoksa 2-3k ya çıkıp wraith veya mad68 almayı düşünüyorum bilgisi olanlar yazarsa şimdiden tesekkurler
Anladım peki bilgisayarı yavaşlatma gibi bişey olurmu daha güçlü bilgisayarlar için sanırım bu sürüm.Bide bu key mak olabilir ne bunun ne olduğunu bilmiyorum güvenlik açısından bir sorun olurmu veya güncellemler için ?
Ben paylaşmamda satan kişinin aynı key'i benden başkasına vermeyeceğinin garantisi yok bundan korkuyorum bilgilere erişme gibi bir sorun olurmu yada lisans sadece iptalmi olur ?
Başlıktada olduğu gibi internetten ucuz Windows 11 key aldım kodu girdiğim gibi oldu fakat Windows 11 Pro for Workstations yazıyor bu bana bir sorun yaratırmı bilgisayarı tehditle açık hale getirebilir mi ?
Hocam yorumunuz için teşekkürler batarya konusunda benim için hiç fark etmez önemli olan oyunlarda nasıl olduğu FC 25 falan oynadiysaniz Xbox kolunda nasıl sizce farklılıklar varmı veya ds4 de ki forza deneyiminiz nasıldi jiroskop için degermi ?
Anladım onu ayrı bı araştırıp tekrar bakicam...
Sorum başlıktaki gibi.Fifa 25, forza 5 gibi oyunlar oynamak istiyorum ve jiroskop olması önemli çünkü forzada kolu direksiyon gibi kullanmak istiyorum bu yüzden jiroskop lazım sanırım.Ps de uyumluluk sorunu var diyolar Xbox bilgisayara daha uyumlu galiba.İkisininde hem artıları hem eksileri var...
Dün normaldi bir sorun yoktu bu sabah kullandım ve mikrofon sesi çok az iletiyor mikrofona çok yaklaşıp sesli bir şekilde konuşunca ses normal gidiyor.Ortak sürücüsü vardı fakat Windows 11 uyumlu değil açamıyorum ne yapmam gerekiyor