Nvidia teknoloji olarak önde ayno teknolojiler amdde de var ama yeterince iyi değil çok kafayı takmıyorsan amd al ucuza ama üst seviyelerde artık nvidia...
arkadaşın dedikleri mantıklı. 7600 ile 7500f arasında performans farkı neredeyse yok. Tek farkı 7600 ile ekran kartı olmadan görüntü alabiliyosunuz.
Sıvı...
dostum monitörü daha almadıysan önermiyorum. Ben zamanında almıştım çünkü ucuzdu. Monitör sorunlu belli bi süre sonra çizgiler çıkıyo bi kaç kişide oldu. O...
Hiç bir şey olmaz. Sadece ekran kartın %100 çalışmaz. Darboğaz fiziksel olarak zararlı değil. Sadece işlemcin ekran kartından daha çok çalışır.
1734312342...
monitörün arkasında seri numarası yazar onunla garanti sorgulama yapın internetten. Garantisi duruyorsa garantiye yollayabilirsiniz. Servispoint asus ile...
Öyle bir şey yok. LG'nin de iyi kötü ürünleri var. Markaya bakarak almayın. Modele ve fiyata bakın.
O model güzel ama o modelin 3300 olduğu zaman MSI MAG...
Bu fiyata bu falan değil. Şunu anlamanız gerekiyor: bu fiyata 34 inç ultra geniş + iyi bir monitör alamazsınız. Almak istiyorsanız fiyat yükseltmelisiniz...
kanka okuma yazma hızı aynı olan ssdlerin arasındaki fark neler oluyor? mesela herhangi bir 7000e 5000 okuma yazma hızı olan m2 ile 980pro arasındaki farkı...