Arkadaşlarım japonyadalar. 2k bütçeye (zorlarsam 3k olur ama 2k olursa iyi olur) oradan iyi bir kulaklık aldırabilir miyim? önceliğim rahatlık. Kulağımı...
kanka eski mouseda (deathadder v2) wraith hoverpad v2 kullanmıştım onun sürtünme hissi neredeyse yoktu. Hoverpad v2 universal dot alabilirsin onu öneririm...
mouse sürtünmüyor hocam paralel açıyla bakıp gördüm onu. Cam skatez düşündüm fakat cam mouse pad olmadan almak mantıklı mı? bir de pahalılar diye biliyorum...
spirit of aim speed. Hocam 3 ay önce yeni kasa geldiğinde bişey olmaz diye kasayı mouse padin üstüne koymuştum ve kullanmadığım kısımlar içine göçtü...
@Isofyan @oEnesQlf Hocam denedim şimdi. Öncekine göre çok daha iyi fakat aşırı aşırı iyi diyemeyeceğim. Mouse padimde mi sorun var bilmiyorum fakat uzun...
Bu daha iyi bu skatez dünyada en beğenilen 2.skatez 1.si corepad o da tr de satılmıyor, bundan memnun kalırsın.
Yanzi biraz daha yavaş, ice v2 daha iyi
teşekkürler denicem bunu. İnşallah çözülür de rahat ederim.
1737539485
@Isofyan kanka arkadaşın attığını bugün alıcam. Yarın veya 2 gün sonra gelir denerim...
spirit of aim speed var bende. Scyrox v6'nın skatezinin kötü olduğunu bildiğim için yanında attığım skatezi de almıştım ama bok gibi çıktı. Bu sürtünme...