MrHakkı isimli üyenin son etkinliği

• M
    MrHakkı, Kulaklık, Mikrofon kategorisinde Japonya'dan kulaklık önerisi başlıklı bir konu açtı.
    Arkadaşlarım japonyadalar. 2k bütçeye (zorlarsam 3k olur ama 2k olursa iyi olur) oradan iyi bir kulaklık aldırabilir miyim? önceliğim rahatlık. Kulağımı...
  • M
    MrHakkı, Skatez önerisi scyrox v6 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    kanka eski mouseda (deathadder v2) wraith hoverpad v2 kullanmıştım onun sürtünme hissi neredeyse yoktu. Hoverpad v2 universal dot alabilirsin onu öneririm...
  • M
    hafif rahatsız eden bir sürtünme hissi var fakat hızı gayet iyi. Üşenmediğim bi ara mouse pedi yıkayıp küçük olan dotları takıp denicem.
  • M
    hocam var mı önerdiğiniz cam skatez? Onu da alıp deneyim xd
  • M
    mouse sürtünmüyor hocam paralel açıyla bakıp gördüm onu. Cam skatez düşündüm fakat cam mouse pad olmadan almak mantıklı mı? bir de pahalılar diye biliyorum...
  • M
    maalesef deneyebileceğim başka mouse pad yok.
  • M
    spirit of aim speed. Hocam 3 ay önce yeni kasa geldiğinde bişey olmaz diye kasayı mouse padin üstüne koymuştum ve kullanmadığım kısımlar içine göçtü...
  • M
    @Isofyan @oEnesQlf Hocam denedim şimdi. Öncekine göre çok daha iyi fakat aşırı aşırı iyi diyemeyeceğim. Mouse padimde mi sorun var bilmiyorum fakat uzun...
  • M
    bende jade donut yok knk xraypad obsidian var. Ice v2 alıcam sanırım ya bakalım sağ olasın
  • M
    MrHakkı, Hangi mouseyi tercih etmeliyim ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    spirit of aim speed kullanıyom gayet güzel mousepad. Kenarları alttan dikişli olduğu için bileği acıtmıyor yüzeyi de güzel ve hızı da iyi
  • M
    bu jade dot ve donutlar nasıl kanka onlar da popüler diye biliyorum
  • M
    Bu daha iyi bu skatez dünyada en beğenilen 2.skatez 1.si corepad o da tr de satılmıyor, bundan memnun kalırsın. Yanzi biraz daha yavaş, ice v2 daha iyi
  • M
    teşekkürler denicem bunu. İnşallah çözülür de rahat ederim. 1737539485 @Isofyan kanka arkadaşın attığını bugün alıcam. Yarın veya 2 gün sonra gelir denerim...
  • M
    spirit of aim speed var bende. Scyrox v6'nın skatezinin kötü olduğunu bildiğim için yanında attığım skatezi de almıştım ama bok gibi çıktı. Bu sürtünme...
  • M
    @Isofyan bulmamız lazım hocam delirmek üzereyim .D
Top Bottom